BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  GÜNCEL

Gülen'i anlatan Gülerce'den Fehmi Koru bombası!

17-25 Aralık sonrası FETÖ ile yollarını ayıran Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in gazeteci yazar Fehmi Koru'ya ev aldığını açıkladı.

Abone ol

CNN Türk'te Didem Aslan Yılmaz'ın sunduğu programa katılan Hüseyin Gülerce, Gülen cemaatinin ve Fethullah Gülen'in iç yüzünü anlattı.

Uzun yıllar Hizmet Hareketi'nin içinde yer alan Gülerce, Fethullah Gülen'in kişileri kendine bağlama konusunda uyguladığı bir yöntemi kendi hayatından bir örnekle açıkladı.

Samanyolu Televizyonu'nda uzun yıllar program yaptığını ancak Hizmet nedeniyle düşük ücretlere çalıştırıldığını açıklayan Gülerce, Gülen'in kızına burs vererek kendisini cemaate bağladığını söyledi.

Gülerce Gülen'in kişileri bir yandan düşük gelire mahkum edip diğer yandan da maddi imkanlar sağlayarak sisteme dahil ettiğini açıkladı. 

FEHMİ KORU'YA EV ALDI

Gülerce, Gülen'in taktiklerini anlatırken bir örneği de Fehmi Koru üzerinden verdi. Gülerce'nin aktardıklarına göre Gülen Fehmi Koru'ya ev almış.

KATALOGLARDAN EŞ SEÇİMİ

FETÖ'deki evlilikleri anlatan Gülerce, 'katalog'la insanların evlendirildiğini söyledi. Ve Fethullah Gülen'i ziyarete gittiğinde, Gülen'in Cevdet Türkyolu tekme tokat dövdüğünü açıkladı.