BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  SEÇİM

Gül, Erdoğan ve Davutoğlu aynı kıyafeti seçti

Türkiye bugün 54 milyon seçmenle sandık başına gidiyor. Vatandaşlarla birlikte liderler de teker teker oylarını kullandı. Oylarını kullanan Erdoğan, Gül ve Davutoğlu'nun aynı renk kıyafet seçmesi dikkatlerden kaçmadı.

Abone ol

İNTERNETHABER /DETAY

Türkiye bugün tarihi bir gün yaşıyor. 54 milyon seçmen bugün sandık başına gidiyor. Halkla birlikte liderler de sandık başına gitti. Sandık başında ilginç anlar da yaşanıyor...

7 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin kurulamaması nedeniyle 1 Kasım için erken seçim kararı alınmıştı.

SEÇİM SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR

Siyasi partiler 5 aylık seçim maratonunu nihayet bugün yapılan seçimlerle sona erdirdi. Vatandaşlar sandığa akın etti. Yaşanan 5 aylık belirsiz sürecin ardından bugün vatandaşlar sandıktan çıkacak sonuçları merak ediyor.

54 MİLYON SEÇMEN SANDIK BAŞINA GİDİYOR

54 milyon seçmen bugün ülkenin kaderini belirlemek için sandık başına gidiyor. Lider de oylarını teker teker kullandı.

LİDERLER OYLARINI KULLANDI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Beykoz Çubuklu İlköğretim Okulu'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Saffet Çelebi İlkokulu'nda, Başbakan Davutoğlu ise Konya'da oyunu kullandı.

GÜL, ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NDAN AYNI KIYAFET SEÇİMİ

Sandık başına giden üç liderle ilgili bir detay gözlerden kaçmadı. Erdoğan, Gül ve Davutoğlu'nun sandık başına giderken aynı renk ve aynı model kıyafet giymesi dikkat çekti. Üç lider de lacivert ve kareli takım elbise giymeyi tercih etti.