BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

G.Sarayın rakibi yine aynı renk

Galatasaray, çarşamba günü Türkiye Kupası play-off maçında bir başka sarı lacivertli ekip Bucaspor ile karşılaşacak.

Abone ol

Ligde Ankaragücü ve Fenerbahçe ile yaptığı maçları yitiren Galatasaray, çarşamba günü Türkiye Kupası play-off maçında bir başka sarı lacivertli ekip Bucaspor ile karşılaşacak. Bucaspor Kulübü Başkanı Erdal Gündoğan, İstanbul'da sürpriz bir sonuç almak için çaba harcayacaklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'in sarı lacivertli ekibi Bucaspor, geçen sezon TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nu lider olarak tamamladı ve Türkiye Kupası'nda Göztepe ile Sakaryaspor'u saf dışı bırakarak, play-off'ta Galatasaray ile eşleşti.

Ligdeki iki yenilgisini sarı-lacivertli takımlar Ankaragücü ve Fenerbahçe karşısında alan rakibi Galatasaray ile 28 Ekim Çarşamba günü karşılaşacak Bucaspor, bu maçın hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

Galatasaray'ın kalitesinin ortada olduğunu kaydeden kulüp başkanı Erdal Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligdeki iki mağlubiyetini renkdaşları Fenerbahçe ve Ankaragücü karşısında almasının, kendileri açısından dezavantaj olabileceğini belirtti.

Gündoğan, şöyle dedi: “Galatasaraylı futbolcular hırslanabilir. Bu konuda yorum yapmak zor. Sonuçta Galatasaray takımının gücü ortada. Biz, bütün çabamızı ortaya koyacağız. Hatta ligdeki Kardemir Karabükspor maçının yenilgisi de Galatasaray maçı ile ilgili olabilir. Futbolcuların motivasyonu, Galatasaray maçına endeksli gözüktü. Maça kendimizi tam veremedik. İnşallah İstanbul'da iyi bir sonuç alırız.”