BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'ı kızdaracak açıklamalar!

Fenerbahçe'de Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu...

Abone ol

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, son 10 senede Kadıköy'de galibiyet göremeyen ezeli rakibi Galatasaray'ın taraftarlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 9 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de Başkan Vekili Nihat Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, Galatasaray'ın Kadıköy'deki galip gelememe serisine ilişkin olarak "10 yıl üst üste tesadüf mü olur?" dedi...

İşte Nihat Özdemir'in açıklamaları:

"Çok derbi gördüm. Kadıköy'de çok Galatasaray maçına şahit oldum. Ama böylesini ilk kez yaşıyoruz. Değil 150 bin, belki 200 bin kişilik stat olsa dolacak ve yine dışarıda insanlar kalacaktı. Bu büyük taraftarımızla gurur duyuyoruz. Tüylerim diken diken oluyor. Bu aşkın önünde ancak diz çökülür"

"Eş-dost bilet rica ediyor. Üzülerek çoğuna yanıt veremedik. Kongre üyelerimin bile birçoğu bilet bulamadı. Bu maç sadece Fenerbahçe'yi değil, Türk futbolunun tüm yan unsurlarını da kaldındıracak. Çevredeki restorantlar, büfeler, seyyar satıcılar, taksiciler bile bundan faydalanacak."

HERKES STAD DA OLMAK İSTİYOR

"Bu ilginin iki sebebi var. Birincisi; eğer kazanırsak play-off'a daha az puan farkıyla girme şansı yakalayacağız. Puan farkını orada kapama ihtimalimiz olacak. İkincisi; 3 Temmuz'dan bu yana gerek sportif, gerek diğer alanda Galatasaray ile bazı karşı karşıya geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray ile çeşitli mücadeleler verdik. Taraftarlarımız bu etkenler nedeniyle, cumartesi gecesi Saracoğlu Stadı'nda olmak istiyor."

10 YIL ÜST ÜSTE TESADÜF MÜ OLUR?

Sarı-Lacivertli kulüpte yıllardır görev yapan ve mesaisini önemli bir bölümünü kulübe ayıran Özdemir, "Tüm tecrübemle söylüyorum ki, 10 yıllık üstünlüğümüz tesadüfle açıklanamaz" dedi.

7'YE 4 OLSA ANLARIM

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın gazetelere de yansıyan "Kadıköy'deki 10 yıllık galibiyet hasretimiz gelenek değil, bir tesadüftür" ifadesine katılmadığını belirtti. Özdemir "10 yılda 11 maç oynanmış. 10 galibiyet, 1 beraberlik olmuş. Böyle tesadüf mü olur. 7'ye 4 veya 5'e 5 gibi maç sonuçları olsa, anlarım" diye konuştu.

ASLA KÜFÜR OLMAMASI LAZIM

Özdemir, taraftarlara da çağrıda bulundu. Taşkınlık olacağı iddialarına katılmadığını belirtirken "Taraftarımız sadece kendi takımını motive etme amaçlı davranacaktır. Asla küfür olmaması lazım. Sahamızda lig sonuna kadar Bursaspor ve Antalyaspor maçları var. Play-Off'ta da 3 maçımız olacak" dedi.

37 MAÇIN SIRRI

Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki yenilmezlik serisi 37 maça ulaştı. Özdemir bunun sebebini şöyle açıklıyor: "Evimizde bir başka oynuyoruz. Çünkü takımımız ve teknik kadromuz, taraftarımızın önünde daha iyi motive oluyor. Bu motivasyon ve destek sahaya yansıyor ve bu skorlar çıkıyor" ifadesini kullandı.

YEMEĞE HELİKOPTERLE YETİŞECEK

Fenerbahçe'de bugün bir motivasyon yemeği yenilecek. Yönetim ve takım bir araya gelecek. Başkanvekili Nihat Özdemir, bir ekonomi toplantısı nedeniyle sabah 09.45'te Uludağ'da olacağını ancak yemeğe yetişeceğini söyledi. Bunun için helikopter kullanacağını belirten Özdemir "Aksi takdirde yetişmem imkansız. Elimden gelen çabayı göstereceğim" diye konuştu.