BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'ı bekleyen büyük tehlike

Trabzon ve Manisa yenilgileriyle kopan fırtınalar Kayseri ve Beşiktaş maçları sonrası tayfuna mı dönüşecek?

Abone ol
Bu iki maç Sarı-Kırmızılı kulübün büyük bir ihtimalle kaderini de belirleyecek.

Başkan Adnan Polat, bazı yöneticileri pasifize edecek, Sezgin 6. defa istifasını sunacak, bazı yıldızlar kadro dışı kalacak, daha da önemlisi Hagi'nin akıbeti de masaya yatırılacak.

Galatasaray'da Trabzon ve Manisa mağlubiyetleri ile başlayan kriz ortamı, Misimovic'in kadro dışı bırakılmasıyla alevlenirken, kulüpte bir takım gelişmelerin Kayseri deplasmanından çıkacak sonuca göre şekilleneceği öğrenildi.

BU MİSİ'YLE BİTMEZ!

HTSpor'un haberine göre Misimovic'in kadro dışı bırakılmasıyla Florya'da iyice tırmanan huzursuzluk, operasyonun bugünkü maç sonrasında da devamedeceği haberlerinin yayılmasıyla, yerine kaosa bıraktı. Kayseri'de olası bir mağlubiyet durumunda kadro dışı bırakmaların süreceği ve bazı oyuncuların ağır para cezasına çarptırılacağı da vurgulandı. Kriz üstüne kriz yaşayan yönetimise salı günü başkan Adnan Polat'ın önderliğinde yapılacak kritik toplantıyı ve çıkacak sonuçları beklemeye başlayacak. O toplantıda muhtemelen Polat, bazı yöneticileri pasifize edecek, daha önce 5 defa istifa eden sportif direktör Adnan Sezgin 6. kere isitfasını sunacak. Ancak her şeyden daha da önemlisi ise Hagi'nin durumu şekillenecek. Zira yönetime yakın kaynaklara göre Hagi'nin durumunun bile Kayseri ve Beşiktaş maçlarına bağlı olduğu konuşuluyor... Şimdi, camia, nefesini tutmuş bir şekilde özellikle de bu akşam oynanacak Kayserispor maçının sonucunu bekliyor.

YABANCILAR DİRENİŞ YAPABİLİR

Hagi'nin Misimovic'i kadro dışı bırakması sonucunda yabancı oyuncuların bazıları kazan kaldırma noktasına geldi. Bazılarının menajerlerine haber salarak huzursuzluklarını dile getirdikleri öğrenildi. Kayserispor maçı sonrasında yeni bir kadro dışı bırakma kararının alınması halinde, toplu hareket etme durumları bile söz konusu olabilir.

YERLİLERİN SÖZ HAKKI YOK

Yabancı oyuncuların ardından sıranın kendilerine de geleceğini düşünen birçok yerli yıldız, Kayseri maçı öncesinde huzursuz... Hagi'nin kendilerini de kadro dışı bırakmasından endişe eden yerliler, kendilerinde söz hakkı bile bulamamanın sıkıntısını yaşıyor. İsimleri sürekli gönderilecekler listesinde yer alan bazı futbolcular ise bugünkü maçı şans görüyor.

SEZGİN'İ DURDURMAK ZOR

Kriz ortamı, Hagi ile Adnan Sezgin arasında da hissedilmeye başlandı. Misimovic'i kadro dışı bırakma kararından Hagi'yi vazgeçirme konusunda başarılı olamayan Sezgin, taraftarın kendisini istifaya davet etmesi sebebiyle sıkıntılı günler yaşıyor. Polat'ın desteği sayesinde daha önce 5 defa istifa ettiği halde görevinin başında kalan Sezgin, "Liderler dalgalı denizde belli olur" açıklamasını yapmasına rağmen 6. istifasını cebinde taşıyor.

GHEORGHE HAGI KRİZİ ÇIKABİLİR

Kayserispor maçında takımın üst üste üçüncü defa mağlup olması durumunda, Fenerbahçe derbisi öncesinde göreve getirilen Rumen teknik direktör Gheorghe Hagi'nin bile koltuğu sallanmaya başlayabilir. Öyle ki, Hagi'yi göreve getirirken endişeleri olan başkan Adnan Polat ve futbol şubesinin, üst üste alınacak üç yenilginin faturasını Rumen hocaya çıkarma ihtimali de yok değil. Kayseri maçı olmasa bile Beşiktaş derbisinde alınabilecek aksi bir sonuç, Florya'da her şeye gebe....