BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.440,43
HABER /  GÜNCEL

G.Saray iki yıldızı gözden çıkarttı

Hem Milli Takım'da hem de G.Saray'da gözden çıkarılan iki oyuncu da sezon sonu takımdan ayrılabilir

Abone ol

Cimbom'da sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan kaptan Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin, önce G.Saray'da yedek kulübesine demir attı, ardından Milli Takım'da da gözden çıkartıldı.

Cimbom'a geldiği ilk yıl futboluyla, alınan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Servet, takımın en çok güvenilen isimi olmuştu. Ancak Fatih Terim'in gelişiyle önce yedeğe düştü, ardından da 18'e bile giremez oldu.

Sezon sonu bitecek sözleşmesi için Terim'in raporunu bekleyen yönetimin, yıldızla yol ayrımına geldiği bildirildi. G.Saray taraftarlarının 'Reis' lakabını taktığı Sabri'ye ise kaptanlık yaramadı. Sezona iyi giremeyince Terim'in gözünden düştü. Eboue'nin gelişiyle yedek kulübeye iyice demir attı.

Tıpkı Servet gibi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sabri, altyapısından yetiştiği G.Saray'da ikinci planda kaldı ve Abdullah Avcı tarafından yeni bir oluşum içerisine giren A Milli Takım'a da çağrılmadı.

Mayıs'ta sözleşmeleri bitecek ve yeni mukavele için yönetimin bir görüşme yapmadığı öğrenilen yıldız oyuncuların, ligin bitmesine 2 ay kala endişeli bir bekleyiş içerisine girdikleri kaydedildi. Sarı-Kırmızılı yönetimde Fatih Terim'den bu 2 isimle ilgili gelecek raporu bekliyor.