BIST 10.904
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.500,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Göz yaşları Elif için aktı

Kanser hastalığına yenik düşen İlköğretim 7.sınıf öğrencisi Elif Şen'in cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Abone ol

Hastalık sebebiyle 3 yıl okula gidemeyen minik Elif'in cenazesine koşarak gelen arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşlarını tutamadılar.

Orhangazi Kurtuluş İlköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki Elif Şen'in bir süredir mücadele verdiği kanser hastalığına yenik düşmesi Orhangazi'yi yasa boğdu. Orhangazi Kurtuluş İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencisi Elif Şen yaklaşık 3 yıl önce bisikletten düşüp ayağını yaraladıktan sonra yaranın geç iyileşmesi sonrası doktor kontrolüne alındı. Ayağında sürekli ağrı hisseden Elif Şen'in yapılan kontrolleri ve kapsamlı tetkikleri sonrasında böbrek kanseri olduğu belirlendi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde hemen ameliyata alınan Elif Şen aradan geçen 3 yılın tamamını ise tedavilerle geçirdi. Uzun süredir UÜ Tıp Fakültesi hastanesinde tedavisine devam edilen İlköğretim okulu öğrencisi Elif Şen hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak dün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Elif Şen'in kansere yenik düşüp hayatını kaybetmesi başta Componenta Dökümcülük A.Ş.'de taşeron işçisi olarak çalışan baba Ekrem Şen ile annesi Sema Şen'i gözyaşlarına boğdu. Elif Şen'in cenazesi dün öğlen saatlerinde Tıp Fakültesi Morgundan alınarak Orhangazi'ye getirildi. Elif Şen'in tabutu Hürriyet Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildiğinde ise feryatlar yükseldi. Elif'in anneannesi ile babaannesi tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

ARKADAŞLARI CENAZEYE KOŞARAK GELDİ

Elif Şen'in cenazesinin evine getirildiğini duyan okul arkadaşları ise hemen evin yakınındaki Kurtuluş İlköğretim Okulu'ndan eve kadar arkadaşlarına koştular. Öğrenci arkadaşlarının gözyaşları ise yürek dağladı. Arkadaşlarının anne ve babasına sarılarak gözyaşı döken öğrencileri sakinleştirmek ise mümkün olmadı. Okul arkadaşları Elif'in annesini ve babasını teselli ederken anne Sema Şen'in 'Kızım öldü sizler artık hepiniz benim çocuklarımsınız' diyerek gözyaşı dökmesi ise yürek burktu.

Elif Şen'in cenazesi daha sonra evinden alınarak Gazi Orhanbey Camii'ne getirildi. 12 yaşında hayatının baharında kansere yenik düşen Elif Şen ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından evlerine yakın bir bölgede bulunan ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.