BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,05
ALTIN 2.504,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Suat Kaya yönetimle görüşecek

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya "İstifa etmem takımın yolunu açıyorsa oraya kadar gideceğiz" dedi.

Abone ol

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya, yönetimden en yetkili kişiyle görüşüp gerekeni yapacaklarını belirterek, "İstifa etmem takımın yolunu açıyorsa oraya kadar gideceğiz" dedi.


Kaya, Adanaspor, ile oynanan ve 2-0 yenilgiyle sonuçlanan maçın ardından yaptığı basın toplantısında, hazırlık maçları da dahil takımın ilk kez bu kadar kötü oynadığını belirterek, "Takımı ilk kez bu kadar kötü gördüm. Onun için son derece üzgünüm. Yapabilecek bir şey yoktu. Erken yedik golleri daha fazlası da olabilirdi. İlk 45 dakika tanınmaz haldeydik. Bir hafta önce yaptığımız Boluspor maçından takımda bugün eser yoktu. Benim ve teknik ekibin durumuyla ilgili bir tasarruf yapılması istenirse, bunu en yakın zamanda yönetimle konuşup gereken neyse yapacağız. Yönetimden en yetkili kişi ile oturup konuşacağım. Gereken neyse de yaparım. Benden ne istenirse onu yapacağım. Eğer istifa etmem takımın yolunu açıyorsa oraya kadar gideceğiz" dedi.


Diyarbakırsporlu futbolcu Umut Bakır ise sezonun en kötü maçlarından birini oynadıklarını söyleyerek, "Sezonun en kötü maçlarından birini çıkardık ilk 45 dakika için. Çok basit goller yedik. Fark daha da açılabilirdi. İkinci yarı biraz olsun toparlandık. Birkaç tane pozisyonumuz var eğer biri gol olsaydı. Maça daha farklı olurdu. Çok kötü günlerden geçiyoruz. Diyarbakır taraftarından özür diliyorum" diye konuştu


Diyarbakırsporlu futbolcu Kadır Keleş de takım halinde kötü oynamalarına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini, ancak şartlar ne olursa olsun yollarına devam edeceklerini kaydetti.


Adanaspor Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe, mutlak kazanmaları gereken maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu oldukları söyledi. Menteşe, "Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Bu inançla sahaya çıktık. Maçın başında da oyuncularımız maça çok hızlı başladı. Çok net pozisyonlar bulduk. İlk yarı çok farklı olabilirdi. Ama 2-0 nedeniyle ikinci yarıda ipin ucunu biraz kaçırdık. Diyarbakır ikinci yarı iyi direnç gösterdi" dedi.

Adanasporlu futbolcu İzzet Yıldırım ise Adanaspor olarak lige şampiyonluk parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Sezonun başında sıkıntılı günler geçirdik. Ancak bugün her ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Önümüzde zorlu bir Karşıyaka maçı var. Onu da kazanıp seri yakalamak istiyoruz" diye konuştu.


Fevzi Özken ise özellikle bu maçı da kaybetmeleri durumunda alta demir atacaklarını bilerek maça çıktıklarını ifade ederek, "Takım olarak çok çok zor bir dönemden geçiyoruz. Takım olarak bunun bilincindeydik ve bu bilinçle sahaya çıktık. Bu hafta toplantı yaparak kazanmamız gerektiği inancını motive ederek maça çıkıp kazandık" şeklinde konuştu.