BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlerbirliği'nde sürpriz gelişme

Cavcav, yolların ayrıldığına dair haberlerin çıktığı teknik direktör Thomas Doll ile çalışmaya devam etmek istediklerini söyledi.

Abone ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ancak çıkan haberlerin ardından Alman teknik adamın görevine devam etmeye soğuk baktığını da kaydetti.


Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından kulüp başkanı İlhan Cavcav, kamuoyu için sürpriz açıklamalar yaptı. Cavcav, yolların ayrıldığına dair haberler çıkan teknik direktör Thomas Doll ile yollarına devam etmek istediklerini açıkladı.

Cavcav, "Yönetim kurulumuzla Thomas Doll'un görevine devam ettiği konusunda görüş birliği içindeyiz. Bugün, Thomas Doll ile bir görüşme yaptık. Kendisine devam etmek istediğimizi söyledim. Kendisi ise basında çıkan haberler ve kariyerini düşündüğü için devam edemeyeceğini söyledi. Çarşamba günü menajeri gelecek ve konuyu görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cavcav, teknik direktör spekülasyonlarıyla ilgili olarak ise, "Beni arayanlar oldu ancak ben kimseyle görüşmedim. Takımımızın teknik direktörü Thomas Doll'dur" açıklamamasını yaptı.

Cavcav, ayrıca 2 Ocak 2011 tarihinde tüzük tadilatı yapmak için genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Cavcav, Medical Park Antalyaspor maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra kırmızı kart gören Alparslan Erdem'e asgari 10 bin Euro para cezası vereceklerini ifade ederken, maç sonunda hakemi eleştiren açıklamalarından dolayı PFDK'ya sevk edilen takım kaptanlarından Orhan Şam'a da verilecek karar doğrultusunda ceza verilebileceğini kaydetti