BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.385,99
HABER /  GÜNCEL

Görev şehiti gazeteciler anıldı!

Van'da Bayram Oteli'nin enkazı altında kalarak hayatlarını kaybeden DHA muhabirleri Sabahattin Yılmaz ve Cem Emir için mevlit okutuldu

Abone ol

Van'da meydana gelen deprem nedeniyle bölgede haber takibi yaptıkları sırada Bayram oteli enkazında kalarak şehit olan DHA muhabirlerinin ölümlerinin kırkıncı günüde akrabalarının ve meslektaşlarının da katıldığı anma yemeği düzenlendi ve Kuran-ı Kerim okutuldu.

DHA muhabiri Sabahattin yılmaz için bugün sabah saatlerinde Avcılar'daki evinde Mevlit okutuldu. Sabahattin Yılmaz'ın eşi ve yakınlarının katıldığı Mevlit'te Kuran'ı Kerim okunmasından sonra anmaya gelenlere helva dağıtıldı.

DHA muhabiri Cem Emir için de bugün İstanbul Alibeyköy Cemevi'nde ölümünün kırkıncı gününde hayır yemeği verildi, Kuran-ı Kerim okutuldu.Hayır yemeğine Cem Emir'in ailesi, yakınları ve birçok gazeteci meslektaşları katıldı. Yemek öncesi bir Alevi dedesi Kuran-ı Kerim okudu. Kuran'ı kerim okunduktan sonra Cem Emir'in ailesi tarafından hazırlanan hayır yemeği kırkıncı gün anmasına katılanlara verildi. Yemekten sonra Cem Emir'in ailesi taziyeleri kabul etti.