BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kocasını öldürüp facebook'tan haber verdi

Kocaeli'de kocasıyla problemleri olduğunu iddia eden genç kadının yaptığı akıl alır gibi değil!

Abone ol

Kocaeli'nde sevgilisi ile birlikte kocasını öldüren kadın, eşini öldürdüklerini abisine sosyal paylaşım sitesi facebook'tan haber verdiği öğrenildi. Cinayet zanlısı genç kadın Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

17 YAŞINDAKİ SEVGİLİSİYLE MARDİN'E KAÇTI

Kocaeli'nde ikamet eden 20 yaşındaki S.Ö. kocası İlker Ö., ile ailevi sorunlar yaşadı. Sorunları bahane eden S.Ö., bir yandan kendinden 3 yaş küçük olan 17 yaşındaki Y.K. ile kocasını aldattı. Katil zanlısı S.Ö., kocasını öldürebilmek için Y.K. ile birlikte plan kurdu.

İddialara göre akşam saatlerinde Y.K.'yı eve çağıran katil zanlısı kadın, Y.K.'nın eline bıçak vererek İlker Ö.'yü öldürttü. İkili, İlker Ö.yü önce battaniyeye, ardından naylona sardı, koli bandı ile bantladı. Cesedi evden çıkararak apartmanın yanındaki boş alana gizledi. Olay sonrasında paniğe kapılan katil zanlısı kadın, abisi M.E.T.'ye sosyal paylaşım sitesi 'facebook'tan "Abi artık İlker yok." şeklinde mesaj attı. Katil zanlısı kadın daha sonra abisini arayarak para ihtiyacı olduğunu söyledi. Abisinden bir miktar para alan S.Ö., daha sonra Y.K. ile birlikte Mardin'e kaçtı.

İHBAR EDEN KİŞİ AĞABEYİ

Ağabey M.E.T., kardeşinin Mardin'e yola çıkmasından sonra polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri S.Ö. ve Y.K'yı Mardin'de yakalayarak Kocaeli'ne getirdi. Emniyette ifadesi alınan zanlılar, işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyette ifadesi alınan katil zanlısı kadının, Y.K.'ya bıçak vermediğini, mutfaktan bıçağı Y.K.'nın kendisinin aldığını söylediği öğrenildi.

KAYIP KADININ CESEDİ MAĞARADA BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp kadının cesedi mağarada bulundu.

4 ay önce, 16 yaşındaki M.G, birlikte yaşadığı 22 yaşındaki A.P. ve arkadaşı 19 yaşındaki M.A. ile emniyet müdürlüğüne başvurarak, 44 yaşındaki annesi Ayşe Y'nin kaybolduğu yönünde ihbarda bulundu.

ÇELİŞKİLİ İFADE VERİNCE...

Üç arkadaşın çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis ekipleri M.A'yı gözaltına aldı. M.A'nın Ayşe Y'yi öldürdüklerini, cesedinin Gülnar'ın Sipahili köyü yakınlarındaki mağarada olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri, Adana'dan gelen sivil savunma ekiplerinin de desteğini alarak, çuvala konulmuş cesede ulaştı. Ceset, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

A.P'yi de gözaltına alan polis, M.G'nin bulunması için çalışma başlattı.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.P. ile M.A. tutuklandı.