BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

GOPta Yeşilay haftası

Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘’Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek’’ sloganıyla Yeşilay Haftası’nı başlatıyor.

Abone ol

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, hafta nedeniyle yaptığı açıklamada Yeşilay ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile yaptıkları ortak projeyle ilçede madde bağımlılarını tedavi etmek amacıyla bir merkez kuracaklarının müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa’da Yeşilay Haftası nedeniyle bir dizi konferans düzenlendi. Haftanın başlaması nedeniyle ilk gün GOP Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen toplantıda Yeşilay Eğitim Koordinatörü Rabi Baştürk ‘’Zararlı Alışkanlıklardan Korunma, Çocukluk ve Gençlik Çağında Eğitim ‘’ konulu bir konferans verecek. Konferans da, Gaziosmanpaşa Belediyesinin ilçe okulları arasında düzenlediği ‘Yeşilay Haftası’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verilecek. Sigara ve diğer uyuşturucu maddelerin kullanımı konusunda gençlerimizin eğitilmesine yönelik diğer konferanslar ise hafta boyunca 5 ayrı okulda gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanlığı Eğitim Şube Sorumlusu Dr. Gülden Özek vereceği konferanslarda sigara ve uyuşturucu maddelerinin zararlarını anlatarak ,bu maddelerle mücadele edilmesinin yöntemlerini özetleyecek.

BAŞKANDAN MÜJDE

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Yeşilay Haftası nedeniyle Gaziosmanpaşalılara önemli bir müjde de verdi. Dr. Erhan Erol, bu yıl içinde ilçede madde bağımlılıklarını tedavi etmek amacıyla bir tedavi merkezi kurulacağı müjdesini vererek şunları söyledi,
‘’ Yeşilay ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz bu projeyle bölgemizde kurulacak bu merkez çok önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacak. Tüm dünyada her türlü uyuşturucu kullanımıyla ilgili önemli kampanyalar düzenleniyor. Tüm bu zararlı alışkanlıkların ortadan kalkması için önemli bütçeler ayrılıyor. Belediye olarak uyuşturucu gibi insanoğlunun geleceğine önemli zararlar veren bu alışkanlıklarla mücadelemiz tüm hızıyla sürecek’’.

PROGRAM

KONFERANS, ‘Zararlı Alışkanlıklardan Korunma, Çocukluk ve Gençlik Çağında Eğitim’
Konuşmacı; Yeşilay Eğitim Koordinatörü Rabi BAŞTÜRK
Ödül Töreni; Liseler Arası Kompozisyon Yarışması

Tarih: 01 Mart 2007, Perşembe
Saat : 10.00
Yer : GOP Belediyesi Nikah Salonu ( Belediye yanı )

5 OKULDA 5 GÜN EĞİTİM SEMİNERİ – 05-09 Mart

Eğitmen: Sağlık Grup Başkanlığı Eğitim Şube Sorumlusu Dr. Gülden ÖZEK

CUMHURİYET LİSESİ 5 Mart Pazartesi,
KÜÇÜKKÖY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 6 Mart Salı,
K.KARABEKİR İMAM HATİP LİSESİ, 7 Mart Çarşamba,
ÖZEL ŞEFKAT LİSESİ, 8 Mart Perşembe,
KADRİ YÖRÜKOĞLU LİSESİ, 9 Mart Cuma

NOT: Seminer saatleri : 14.00