BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta açık hava iftarları sürüyor

Kazım Karabekir Mahallesi 840 Sokak’ta düzenlenen açık hava iftarına katılan yaklaşık 2 bin vatandaş birlik ve beraberliğin en canlı örneklerini sergiledi.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, vatandaşlarla birlikte gönül gönüle bir iftar daha açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin yaşandığı Ramazan ayı ülkemize refah getirsin’’ dedi.

Bu yıl Ramazan ayında vatandaşlarla 11 ayrı mahallede gönül sofraları adı verilen açık hava iftarları düzenleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'nın her iftarı tüm hızıyla sürüyor. Yaşlısı genci, çoluk çocuk, engelli vatandaşlarla birlikte açılan iftarların bir yenisi de Kazım Karabekir Mahallesi 840 Sokakta düzenlendi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Mahallede, hep birlikte iftar açmanın huzuru tüm içtenliğiyle yaşanırken alanda kurulu yüzlerce masaya Ramazan ayının bereketi saçıldı. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar.

İftar öncesi vatandaşlara seslenen, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Dr. Erol, “Bu ayı yaşlılarımızı, kimsesizlerimizi unutmadan onlarla dayanışma ve birlik içinde geçirelim. Bu ay hepimize sağlık, mutluluk ve refah getirsin. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı bu ayda hepimizin dileği olan sosyal hayatta huzur ve kaynaşma yoğun olarak yaşansın’’ dedi.

İftar yemeği sonrası ise Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi önünde kurulu platformda düzenlenen çocuk programında oynanan orta oyunu büyük beğeni topladı.