BIST 10.067
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.434,55
HABER /  GÜNCEL

Google'a yalancı Başbakan yazınca kim çıkıyor? - Google hırsız başbakan araması

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan için, Google yalancı Başbakan yazıldığında senin adın çıkıyor dedi.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sert ifadeler kullandı.

Erdoğan'ı yalancılıkla suçlayan Kılıçdaroğlu "Google'a yalancı Başkakan yazınca 450 bin Recep Tayyip Erdoğan adı çıkıyor" dedi.

Peki Google Yalancı Başbakan yazınca ne çıkıyor? Google Yalancı (hırsız) Başbakan aramasında hangi isim çıkıyor? Başbakan Erdoğan Google aramalarında nasıl çıkıyor?
Google'a yalancı başbakan yazıldığında kimin adı çıkıyor?

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun o konuşması: 'Google'a yalancı Başbakan yazınca Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor'

"GOOGLE'A YALANCI BAŞBAKAN YAZINCA..."

Şöyle söylüyor. "Namusum ve şerefim üzerine and içerim." Hayatı yalanlarla süslü olan bir kişi kim inanacak arkadaşlar? Daha önce defalarca ifade ettim. Gerçekten bu konularda çok dikkatli olmak zorundayız. Şimdi size söylemiştim. Mutlaka cumhurbaşkanlarının ahlaklı olmaları gerekir. Namuslu olması gerekir. Cumhurbaşkanlarının samimi ve içten olması gerekir. Mutlaka cumhurbaşkanlarının halka hesap vermeyi namuslu görev kabul etmeleri gerekir. Ekmeleddin beyle ilgili olarak bir AKP’li bakan “Yozgatımızın iftihar ettiği değerli bir Yozgat evladıdır. Büyük bir ilim insanıdır. İslam bilim hayatına çok önemli eserler kazandırdığı gibi çok değerli insanlarda yetiştirmiştir” uzun uzun anlatıyor. Bozok Üniversitesi’nde. O merkezin açılışında konuşuyor.

Şimdi aynı kişi diyor ki “Öyle bir isim çıkardılar ki kimse bilmiyor. Google’dan buluyor” her yerde söylüyorlar. Kendisi hiç meraklanmasın. Ben size google’da yalancı başbakan yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan adı çıkıyor.

"PEKİ GOOGLE'A EKMELEDDİN İHSANOĞLU YAZINCA NE ÇIKIYOR?"

Hırsız başbakan yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu yazdığınız zaman bilim adamı çıkıyor, saygın bir devlet adamı çıkıyor. "Tanınmamış, şöhreti yok" diyor. Allah kimseye böyle şöhret nasip etmesin. Bugün kalkmış duayla açıklamış. Sen samimi ol samimi. Sen kul hakkı yiyorsun, haram yiyorsun haram. Haram yiyen adamdan cumhurbaşkanı adayı mı olur allah aşkına ya.

İş arayanlar var. Birinci sorun işsizlik. Bir numan kurtulmuş var, aslında numan kurtuldu. Diyor ki askeri vesayet bitti sırada merkez bankası var. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın dünyada itibarı yok ki. Neden? Erdoğan’a danışarak karar alıyor da onun için. Erdoğan’da kendisine politika geliştiriyor. Birilerinin tavsiyesiyle biz ülkemizi ayağa kaldıramayız. Biz sadece faiz lobisine hizmet eden bir iktidar değiliz. Hizmet ediyoruz ama sadece ona hizmet ediyoruz. Onlar beğensin diye bunu yapamayız. Bunlar tüketim ekonomisinin düşmanları.

google-yalanci-basbakan-yazinca-kim-cikiyor-internethaber.com.jpggoogle-yalanci-basbakan-aramasi.jpggoogle-yalanci-basbakan-aramasi-internethaner.jpg