BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gölden çıkarıldı hastanede öldü

Adana'da serinlemek için göle giren genç hastanede öldü

Abone ol

Adana'da serinlemek için girdiği gölde suda kaybolan ve 1 saatlik aramanın ardından bulunarak yeniden hayata döndürülen genç, kaldırıldığı hastanede ayatını kaybetti.

SERİNLEMEK İÇİN GÖLE GİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, Seyhan Baraj Gölü üzerindeki Gençlik Köprüsü yakınlarında arkadaşlarıyla serinlemek için göle giren Erhan Gülsoy, bir süre sonra gözden kayboldu. Gülsoy'un arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından Gülsoy'a ulaşabildi.

SUDAN CANSIZ ÇIKARILDI, HAYATA DÖNDERİLDİ

Su altı ekibinin cansız şekilde sudan çıkarttığı gence sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Sağlık ekipleri, genci hayata döndürebilmek için uzun süre kalp masajı yaptı. Yaklaşık 15 dakika sonra Gülsoy'un kalbi yeniden atmaya başladı. Bunun üzerine genç hemen ambulansa alındı. Yeniden kalbi duran gence sağlık ekipleri ambulansın içinde de kalp masajı yapmaya devam etti.

Ölüm kalım mücadelesi veren genç, olay yerinin yakınında bulunan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç, sabaha karşı hayatını kaybetti.