BIST 10.209
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.398,71
HABER /  GÜNCEL

Atatürk'ün otopsicisi fena çark etti!

Elimde Atatürk'ün otopsi fotoğrafları var diyerek Türkiye'yi ayağa kaldıran Ankaralı koleksiyoner bir hafta sonra çark etti.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Beyaz TV'de yayınlanan ve Latif Şimşek'in modere ettiği Dinamit programına telefonla bağlanan Ankaralı Koleksiyoner Muhammed Yüksel canlı yayında son derece iddialı açıklamalar yaparak bütün Türkiye'nin dikkatini üzerine çekmişti.

Elimde Atatürk'ün otopsi fotoğrafları var diyerek Türkiye'yi ayağa kaldıran Ankaralı koleksiyoner, bir hafta sonra çark etti "artık fotoğraflar bende değil" şeklinde konuştu.

ANKARA'YA GELİN GÖSTEREYİM

Elinde Atatürk'ün otopsi yapılırken fotoğrafların bulunduğunu söyleyen Yüksel "Kesme biçme işlemleri yapılırken de fotoğrafları var ama onları yayınlatmak istemiyorum. Otopsi Dolmabahçe'deki evinde folyo üzerine yatırılmış. Atatürk 'ün kafatasının açıldığı değil, vücudunun açıldığı fotoğrafları var. Çok net değil ama karnının açıldığı görünüyor. Bunların negatifleri var elimde. Buyurun Ankara'ya gelin göstereyim" şeklinde konuşmuştu.

KOLEKSİYONER ÇARK ETTİ

Dinamit programının moderatörü Latif Şimşek işadamı Muhammed Yüksel'in kendisinde olduğunu iddia ettiği otopsi fotoğraflarını görmek istedi. Bir hafta önce Ankara'ya gelin göstereyim diyen Yüksel fikrini değiştirdi ve Şimşek'in canlı yayında açıkladığına göre otopsi fotoğraflarının kendisinde olmadığını el değiştirdiğini öne sürdü.

BU FOTOĞRAFLAR TÜRKİYE'Yİ SARSTI... TIKLAYIN

VÜCUT BÜTÜNLÜĞÜ BOZULMADI

Atatürk'ün otopsi fotoğrafları şeklinde basında yer alan fotoğrafların hemen ardından Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy khaber.com.tr'ye bir açıklama yaparak Atatürk'e otopsi yapılmadığını ancak son derece başarılı bir tahnit işleminin gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Konu hakkında geniş çaplı bir açıklama yapan Prof. Atasoy, Atatürk'ün iç organlarının çıkarılmadığını, vücut bütünlüğünün bozulmadığını açıklamıştı.

İDDİASI BOŞ ÇIKTI

Kendisini iyi bir Atatürkçü olarak tanımlayan Muhammed Yüksel elinde bulundurduğu Atatürk Fotoğrafları koleksiyonuyla yakından tanınan bir isim. Ancak bir hafta önce hararetle ve ısrarla Ata'ya otopsi yapıldığını ve bunu kanıtlayacağını söylemesine rağmen bu sözünden vazgeçmesi kafalarda soru işareti bıraktı.