BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,42
HABER /  SPOR

Golcüsü sakatlanınca Boboya sarıldılar

Delgado’nun sözleşmesini dondurarak veya Bobo’yu göndererek yeni bir 10 numara almak isteyen Beşiktaş’a, Yunanistan’dan iyi haber geldi.

Abone ol

Olympiakos, golcüsü sakatlanınca Beşiktaş’ın yıldızı için yeniden harekete geçti. Yunan şampiyonunun bir kez daha siyah-beyazlıların kapısını çalacağı öğrenildi

Ameliyat olan Delgado’nun sözleşmesini dondurarak veya Bobo’yu göndererek yeni bir 10 numara almak isteyen Beşiktaş’a, Yunanistan’dan iyi haber geldi.

Brezilyalı yıldıza daha önce resmen talip olarak 5 milyon euro bonservis bedeli öneren Olympiakos’ta, İngiliz golcü Matt Derbyshire’in sakatlanması yaklaşan lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları öncesi Yunan ekibinde şok etkisi yarattı. Yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacak olan Derbyshire’in boşluğunu yeni bir transferle doldurmak isteyen kırmızı - beyazlılar, Bobo’yu çok hızlı bir operasyonla renklerine bağlamak için kolları sıvadı.

Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılan ve Avrupa arenasında 15 gün içinde iki zorlu sınava çıkacak olan Olympiakos, Yunan liginin ilk haftasında ise AEK derbisi oynayacak. Kısa süre içinde Beşiktaş’la masaya oturarak Bobo’yu resmen istemesi beklenen Olympiakos’un zor durumda kalması, siyah-beyazlı yöneticilerin elini güçlendirdi.

Bobo’yu 7 milyon eurodan daha az bir rakama bırakmak istemeyen Kartal’ın, Brezilyalı yıldızın gitmesi halinde, 10 numara transerini bitirmek için düğmeye basacak.
Bu arada takımla birlikte dün İspanya’ya giden yönetici Nedim Sarsmaz transfer yapacaklarını açıkladı.

Sarsmaz, “Bütün yetki başkanımızda. Zapotocny gittikten sonra Ferrari takıma monte olacak. Sonra Delgado’nun sözleşmesini dondurma durumu var. Eğer şartlar oluşursa orta sahaya bir yabancı oyuncu transferi daha olacak” dedi.