BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.436,49
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Zan'dan transfer açıklaması

Gökhan Zan, medyada Beşiktaş'a transfer olmak istediğine dair yapılan haberlerle ilgili değerlendimelerde bulundu.

Abone ol

Galatasaray'ın futbolcusu Gökhan Zan, medyada Beşiktaş'a transfer olmak istediğine dair yapılan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan Florya Günlüğü Programı'nda takımın son durumu, Milli Takım ve basında hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Gökhan Zan'ın GS TV'ye yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Gökhan Zan'ın Florya dışında bir gündemi daha var. İstem dışı bu da. "Gökhan Zan Çağrı Bekliyor" diye bir haber çıktı. Ve bu haberde yuvaya geri döneceğin, bu yuvanın da Beşiktaş olduğu lanse ediliyor. Avusturya mücadelesi sonrası senin böyle bir açıklama yaptığın "Her şeyimi Beşiktaş'a borçluyum Beşiktaş beni kabul ederse elbette dönerim" ifadeleri var. Kuşkusuz sen de rahatsızlık duydun bu haberlerle ilgili ama sözü sana bırakalım doğru mudur?

"Bu spekülasyonlar beni çok üzüyor. Çok şaşırtıyor. Çünkü, benim "Beşiktaş'a haber yolladığım" şeklinde yapılan bütün bu haberler tamamen beni yıpratmak için yapılan haberlerdir. Ama ben burada bu formanın hakkını vermek istiyorum. İnanın çok büyük samimiyetimle söylüyorum. Benim,  Gökhan Zan'a 2 yıl önce kapısını açan bana güvenen  bu camianın ferdi olduğumu herkes bilsin."

Sezon sonu yaklaştığı için transfer dedikoduları da biraz artıyor. Bir anlamda bu tip haberler prim gördüğü için mi acaba Gökhan Zan'ın ismi kullanıldı? İşte Gökhan'ın cevabı:

"Transfer benim ve Galatasaray'ın en son gündem maddesidir. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Çünkü önce Galatasaray'ın başarısı, Galatasaray'ın adına alınacak güzel sonuçlar bunlar her şeyden önemlidir. Çünkü transfer bir şekilde olur zaten. Benim önceliğim bu anlamda her zaman Galatasaray'dır, Galatasaray olmuştur. Şimdi söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ister istemez teklifler alıyorsunuz, menajerleriniz aracılığıyla yurtdışından gelen teklifler tabii ki var. Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu düşünüyorum öncelikle, bu kötü sezonda bu durumdan nasıl çıkabiliriz, bu kaybettiğimiz itibarı nasıl kazanırız. Çünkü benim Galatasaray'a gönül borcum var. Emeğim alın terim şu an bu forma için. Bunun bu şekilde bilinmesini istiyorum. Bir kağıtla ya da bir kalemle imza atmak formalite. Öncelik Galatasaray'ın başarısı, öncelik Galatasaray'ın alacağı sonuçlar..."

Aslında burada belki konunun mağdur taraflarından diğeri Beşiktaş'a da parantez açmak gerekiyor. Çünkü onlarda burada belki bir şekilde transferin tarafı olmuş gibi gözüküyorlar.

Taraftarın kendi ağzından duymadığı hiçbir habere inanmamaları gerektiğini isteyen Zan, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Beşiktaş'a karşı da hiçbir saygısızlığım olmadı, olamaz da hiçbir zaman. Ama benim o defterim kapandı. O camianın da ekmeğini yemiş bir futbolcuyum sonuçta. Kimsenin hakkını da yemem. Ama gerçek olmayan senaryolarla hem Beşiktaş'ı , hem Galatasaray camiasını yıpratmak isteyenlere de buradan sesleniyorum 'Gökhan Zan her zaman yanıtını sahada verecektir. Bu da böyle bilinsin. Ben son olarak şunu söylüyorum. Sonuna kadar mücadele . Sonuna kadar Galatasaray."