BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.472,89
HABER /  MAGAZİN

Gökhan Demirkol izini kaybettirdi

Gamze Özçelik'e tecavüzle suçlanan Gökhan Demirkol tahliyesinden sonra izini kaybettirdi

Abone ol

Manken ve Oyuncu Gamze Özçelik'in müstehcen görüntülerini çektiği, internet ortamında yaydığı iddialarıyla yargılanan ve 10 bin YTL kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gökhan Demirkol, Antalya Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra İstanbul'a geldi.

Antalya Cezaevi'nden akşam saatlerinde tahliye olan Demirkol, Avukatı Ömer Yeşilyurt ile birlikte, Pegasus Havayolları'na ait bir uçakla, saat 22.35 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Demirkol'u burada ailesi ve yakınları karşıladı. Havalimanında basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Demirkol, alandan ayrılmadan bir açıklama yaptı.

Üzerinde stres ve sıkıntı olduğunu belirten Demirkol, "Yarın ya da öbür gün, avukatımla birlikte insanları rahatsız etmeyecek bir yerde toplanılır ve konuşulur. Olaylar nedir, ne değildir değerlendirilir ve sorularınıza cevap verilir. Yargı konusunda avukatım varken bana söz düşmez. Ailemi çok özledim. İzin verin onlarla görüşeyim" diye konuştu.

Demirkol tahliyesi ile ilgili sorulara ise, "Bu soruları bana sormayın. Avukatım burada, ona sorun" yanıtını verdi. Demirkol'un avukatı Ömel Yeşilyurt ise, yaptığı açıklamada, tahliye kararının oy birliği ile alındığını hatırlatarak, "Yargılama devam ediyor. Bu aşamada fazla bir şey söylemenin anlamı yok. Gamze Hanım'a da hayırlı olsun, Gökhan Bey'e de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bu arada bir basın mensubu Demirkol'a, "Pişmanlık var mı" şeklinde bir soru sordu. Demirkol ise, bu soruya, "Hayatım boyunca yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım" şeklinde yanıt verdi. Demirkol açıklamalarının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı.
Basın mensupları bir minibüsle alandan ayrılan Demirkol'u takip etmek istedi. Ancak Gökhan Demirkol ve beraberindekiler, basın mensuplarını atlatmayı başararak izlerini kaybettirdi.