BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek'ten şaşırtan Sarıgül iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sert konuştu Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, topa sert girdi, CHP'nin başına gelecek ismi açıkladı. "Kılıçdaroğlu'nun gaflarından film yapılsın" teklifi getiren Gökçek, Sarıgül'ün partiye genel başkan olacağını iddia etti.

Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplayan Gökçek, son günlerin tartışmalı konusu olan kürtaj konusunda sert konuştu.
Gökçek , Kürtajın bir cinayet olduğunu kimsenin ' beden benim istediğimi yaparım' demeye hakkı olmadığını söyledi.
 
Gökçek: ' Sağlık bakanlığı geçen günlerde bir açıklama yaptı. yılda 100 bin kürtaj yapıldığını söyledi. Bu ne demek? Yılda 100 bin cinayet işleniyor. Diyorlar ki beden benim isyediğimi yaparım. Ee can kimin Allah'ın değil mi? Allah'ın verdiği canı sen nasıl alabilirsin?
 
Ben insan aklını savunan biriyim. Kimse Allah'ın verdiği canı alamaz. Bebeği doğduktan sonra öldürürsen katil, doğmadan öldürürsen katil olmuyorsun. Böyle saçmalık olmaz' dedi.

GÖKÇEK SÖYLEDİ KESİN O FİLM GELİYOR!
 
Kıçdaroğlu'nun 'Mersin Güneydoğu'nun incisi' sözleri konusunda düşünceleri sorulan Gökçek: 'Kılıçdaroğlu için bu gayet normal. Bu yaptığı bir değil on değil. Bunu sürekli yapıyor. Gençlere buradan bir tavsiyem var. Eğer bu gaflardan bir film yaparlarsa kesin çok tututar' dedi.
 
SARIGÜL CHP'NİN BAŞINA GELECEK
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 'ün tekrar CHP'ye döneceği konusundaki iddialarıda cevaplayan Gökçek: Kılıçdaroğlu son anketlerde sürekli düşüyor. Bu kadar gaf yapan, ulusalcılar tarafından bile dışlanan birinin daha fazla orada durması mümkün mü? Sarıgül, CHP'ye geldiği anda ilk kongrede genel başkan olur. Bundan adım gibi eminim' dedi.