BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir'de şüpheli paket korkuttu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü bulunduğu caddenin karşısına bisikletli bir şahısın paket bırakması, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Kayseri'de meydana gelen bombalama olayı nedeniyle duyarlı olan emniyet güçleri bölgede kısa sürede çevre güvenliği önlemi aldı. Bomba imha uzmanları tarafından patlatılan paketten sınav kağıtları çıktı. Paketin boş çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü binası önüne bırakılan siyah bir poşet, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Güvenlik kameralarından tespit edilen bisikletli bir şahsın, büyük siyah bir poşeti duvar kenarına koyarak hızla uzaklaşmasının ardından polis ekipleri olay yerine geldi. Bir yandan şüpheli şahsın izini süren ekipler, diğer yandan şüpheli paketin olduğu bölgeyi güvenlik şeridi ile kapattı.

Şüpheli paketin konulduğu bölgenin Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün karşı kaldırımı olması, akıllara geçtiğimiz hafta Kayseri'de meydana gelen bombalı saldırı olayını getirdi. Yolu yaya ve araç trafiğine kapatan polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba imha uzmanının şüpheli paket üzerine fünye yerleştirmesinin ardından paket patlatıldı. Poşetin içinden üniversite hazırlık sınavlarına ait deneme soruları çıktı.

Paketin boş çıkması nedeniyle herkes rahat bir nefes aldı. Güvenlik güçleri yolu tekrar trafiğe açarken, poşeti koyan şüpheli şahıs hakkında çalışmalar devam ediyor.