BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  GÜNCEL

Kadına kocasını infaz ettirdiler

Şırnak'ta yakalanan terör örgütü üyesi M.Y, şahit olduğu dehşet verici bir infazı anlattı...

Abone ol

2005 yılında bir milisin, Yüksekova’da örgütün toplantı yaptığını emniyete haber verdiği için, hakkında infaz kararı çıktığını belirten M.Y, bu kişinin ortadan kaybolması üzerine örgütün bu kişinin karısını kaçırdığını anlattı.

İhbarcıya örgütün ‘karın elimizde teslim ol’ talimatı verdiğini belirten M.Y, milisin de daha sonra teslim olduğunu açıkladı.

Karısının önünde diz çöktürdüler

Örgütün ihbarcı için burada yeniden infaz kararı aldığını kaydeden itirafçı M.Y. “Alişer
Teslim oluyorum diye arkadaşlarım ateş etti.Koçgiri ve Gülistan kod adlı kadın terörist, ihbarcının ellerini arkasından bağlayarak diz çöktürdüler. Daha sonra karısının eline silah vererek kafasına sıkarak infaz ettirdiler. Bu kadın serbest bırakıldı ancak aradan bir yıl geçmeden dağa gelerek örgüte katıldı.

Suriyeliler dinsizlik baskısı yapıyor

M.Y, “Özellikle Suriyeli teröristler dinsizlik konusunda çok baskındırlar. ‘Kürtlerin dini Müslümanlık değil, Zerdüştlüktür’ diye konuşuyorlardı” dedi. İtirafçı, Fehman Hüseyin ve Cemil Bayık’ın da eğitimlerde dinsizlik baskısı yaptığını anlattı.

PKK sığınaklarından İncil ve Zerdüştlük kitabı çıktı

MUŞ’UN Bulanık ilçesinde bir süre önce polise teslim olan terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumlusu Kendal kod adlı S.Ö.’nün örgütün ait eğitim kampları ve sığınaklarının bilgisini verdi. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, terör örgütüne ait 2 eğitim kampı ile 5 sığınağı ortaya çıkardı.

Sığınaklardan 2 adet uzaktan kumandalı patlayıcı düzeneği, 22 piknik tüpü, 1 jeneratör, 1 gaz lambası, 250 litre benzin ile çok miktarda gıda ve giyim malzemesi, İncil, Zerdüştlük ile ilgili kitaplar ve örgütsel doküman bulundu.