BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gökçekten sağ-sol hesabı

Melih Gökçek seçim stratejisini sağ-sol eksenine oturttu. Sağ seçmene seslenen Gökçek birlik çağrısı yaptı.

Abone ol

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, sağda birlik olmazsa Ankara'nın ''sola geçeceğini'' savunarak, ''Ankara'yı sola teslim etmemek için olanca gücümle mücadele edeceğim'' dedi.

Toç-Bir-Sen'in Maltepe'deki yeni genel merkezinin açılış törenine Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Engin, Sağlık-İş Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı bürokratları, Memur-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Gökçek, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 15 günlük bir süre kaldığını ve bir dönem daha belediye başkanlığına talip olduğunu hatırlattı.

''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı'' diyen Gökçek, 8 yıllık projelerinin 3 yıllık kısmını gerçekleştirdiklerini ve 5 yıllık bir süreye ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Rakiplerinin projesi olmadığını öne süren Gökçek, ''Benim projelerime takla attırmışlar ve aynılarını yazmışlar. Bu beni mutlu ediyor'' diye konuştu.

Açılışa katılanlardan dualarını ve desteklerini isteyen Gökçek, şunları kaydetti:

''Sağda birlik olmazsa burası sola geçecek. Ankara'yı sola teslim etmemek için olanca gücümle mücadele edeceğim. CHP zihniyetiyle, sağduyulu CHP'lileri ayrı tutuyorum, mücadele etmek şart. Bugüne kadar hep bu zihniyetle mücadele ettim. Bazıları beni bu konuda biraz fanatik buluyor. 15 sene önce bu zihniyeti Ankara'dan kaldırmayı başardık. İnşallah bir daha gelemeyecek.''

Gökçek, kendisinin de eksikleri olabileceğini dile getirerek, seven sevmeyen herkesten sağda birlik için destek istediğini belirtti.

Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya da genel merkez binasının kurumsallaşma yolunda önemli bir adım olduğunu söyledi. Kaya, genel merkez binasının tarım, orman ve çevre çalışanlarının evi olacağını vurguladı.