BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.440,53
HABER /  GÜNCEL

Gökçek oy için sırasını bekledi

AK Parti adayı Melih Gökçek ailesiyle birlikte Çankaya'daki Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Gökçek oy vermek için sıra bekledi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek ailesiyle birlikte Çankaya'daki Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Gökçek, eşi Nevin, oğulları Osman ve Ahmet, gelini Hülya ile birlikte sıraya girerek 1189 numaralı sandıkta oyunu kullanmak için sırada bekledi. Bir süre sırada bekleyen Gökçek, vatandaşlarla basın mensupları arasında gerginlik yaşanması üzerine, basın mensuplarının ricası üzerine sıradan çıktı, oyunu kullandı.

Okul çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Gökçek, seçimlerin tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, ''İnanıyorum ki hayırlı bir sonuçla yolumuza devam edeceğiz'' dedi. Melih Gökçek, cumartesi (dün) yaptırdığı anketin sonuçlarını da paylaşarak, "Ankara'da 35 bin kişiyle yapılan anket sonucunda benim oyum yüzde 45, 72, Murat Karayalçın'ın yüzde 29,77, Mansur Yavaş'ın da yüzde 23,74." açıklamasında bulundu. Gökçek, seçim sonuçlarında ne çıkarsa herkesin buna razı olması gerektiğini söyledi. Gökçek, şimdiye kadar pek çok seçim gördüğünü ancak bu seçim sürecinin daha farklı olduğunu belirterek, "Bu seçimde çok çirkin bir süreç var. Bugün cep telefonlarıma adaylıktan çekildiği yönünde mesajlar atıldı. Bu kişilerin telefon numaralarını tespit ettik ve mahkemeye vereceğiz." dedi.

Gökçek, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ile ilgili bir soruya ise, "Ciddiye almayın. O ciddiye alınacak bir siyasetçi değil. Ciddiye alınmayacak siyasetçi olduğu seçimlerden sonra daha iyi görülecek." ifadelerini kullandı.