BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gizem burada katledildi

Adana’da bir kişinin kendisine sevdiği kızı vermedikleri için onun 6 yaşındaki kız kardeşini vahşice öldürüp attığı yer ve polisin yaptığı ç...

Abone ol

Adana’da bir kişinin kendisine sevdiği kızı vermedikleri için onun 6 yaşındaki kız kardeşini vahşice öldürüp attığı yer ve polisin yaptığı çalışmaların görüntüleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre S.A., babasının amcasının oğlu Mustafa Akdeniz’in kızı Gamze Akdeniz’e aşık oldu. Özel güvenlik görevlisi olan S.A. kızla evlenmek için ailesini Mustafa Akdeniz’in evine görücü olarak gönderdi. Ancak Gamze Akdeniz İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuduğu için evlenmeyi kabul etmedi. Bunun üzerine S.A. kalbi delik olduğu için kendisinin hor görüldüğünü düşünerek ailenin en küçük kızını pazar günü pikniğe götüreceğim diyerek kandırıp otomobiline bindirerek Rüzgarlı Tepe Mevkii’ne götürdü. Burada önce karnına iki kez bıçak sapladı. Kız kaçmaya çalıştı iki adım atıp yere düşüp bağırmaya başladı. Bunun üzerine S.A. benzin döküp yakarak diri diri öldürdü. Polis daha sonra bu cinayeti çözdü. S.A. cesedin yerini gösterdi. Polis olay yerine gidip Gizem’in cenazesini buldu. Türkiye’ye ağlatan Gizem’in öldürüldüğü yerin görüntüleri sonradan ortaya çıktı. Katil Gizem’i boş bir arazide öldürüp oradan kaçtığı belirlendi. Ancak 2 gün boyunca Gizem’in öldürüldüğü yer insanların hiç uğramadığı bir yer olduğu için cenazeyi kimse görmedi.
Bu arada Gizem’i öldürdüğü için Kürkçüler Cezaevi’nde yatan S.A. ise akli dengesinin yerinde olup olmadığının öğrenilmesi için Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Akdeniz’in 2 hafta boyunca hastanede müşahede altında tutulacağı ve çeşitli testlerden geçirilerek akli durumu ile ilgili rapor hazırlanacağını öğrenildi.
(İHA)