BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Boğaziçi Köprüsü otoparka döndü DİKKAT!

1 Mayıs güvenlik önlemleri gerekçesiyle Boğaziçi Köprüsü'nün Beşiktaş bağlantı yolu kapatılınca sürücüler perişan oldu.

Abone ol

İSTANBUL'da ulaşım durdu. Polis, Boğaziçi Köprüsü çıkışında Beşiktaş'a giden yol ayrımını kapatınca köprü trafiği felç oldu. Devasa bir otoparka dönen köprüde otobüslerden inenler işlerine yetişmek için yürüyor.

İstanbul 1 Mayıs'a yine sıkıntılı başladı. Hem yayalar hem de sürücüler ultra güvenlik önlemlerinden fazlasıyla etkilendi.

KÖPRÜ ÜSTÜNDE KALDILAR

Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücüler, çok uzun bir süre köprü üstünde kaldı. Köprünün Beşiktaş'a bağlanan yolunu polis kapatınca, sürücüler tepki gösterdi.

Beşikaş yoluna giremeyen sürücüler alternatif yollara saparak iş yerlerine ulaşmaya çalışıyor.

OTOBÜSTEN İNEN YÜRÜYOR

1.20140501084404.gif
BEŞİKTAŞ VE TAKSİM ÇIKIŞLARI KAPALI

Köprü devasa bir otoparka dönüşürken otobüslerde olanlar inerek yürümeyi tercih etti. Köprünün Zincirlikuyu çıkışı da kısa süreli açılıp tekrar kapatılıyor. Aynı şekilde Mecidiyeköy ve sonrasındaki Taksim çıkışı da kapalı olunca trafik durdu.

CEVİZLİBAĞ'DA YOLCULARDAN TEPKİ

Metrobüsün Beylikdüzü'den Cevizlibağ'a kadar gitmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Mecidiyeköy istikametine ve Anadolu yakasına gitmek isteyenlerin Cevizlibağ durağında inmek zorunda kalmaları otobüslerde yoğunluğa neden oldu. Metrobüsten inen yolcuların bazıları uygulamaya tepki gösterdi. Bazı yolcular işlerine geç kaldıklarını belirtirken, bazı yolcular işe gitmeyerek evlerine geri döneceklerini söylediler. Metrobüs girişindeki güvenlik görevlileri ise araçların Mecidiyeköy yönüne gitmediği konusunda uyarılarda bulundu. 

TRAMVAYIN TOPKAPI'YA KADAR GİTMESİNE İSYAN ETTİLER

Otobüslerdeki yoğunluk nedeniyle uzun süre durakta beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlarsa yapılan uygulamanın yersiz olduğunu ifade etti. Sirkeci yönüne giden tramvayın Topkapı'ya kadar gitmesi de tepkiye neden oldu. Cevizlibağ durağında tramvaya binmek için turnikeden geçen yolcularla güvenlik görevlileri arasında kısa süreli gerginlikler de yaşandı.

1 MAYIS SEBEBİYLE HANGİ YOLLAR KAPALI (TIKLA ÖĞREN)