BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  MEDYA

Gizem bombayı patlattı gitti! Damla ile İbrahim...

Survivor'dan bu hafta elenen isim Gönüllüler takımından Gizem Memiç oldu. Başarılı yarışmacı Gizem Memiç, adadan ayrılır ayrılmaz takım arkadaşı Damla'ya sert eleştiriler yaptı.

Abone ol

Survivor'dan elenen isim kim oldu sorusunun yanıtı dün akşam cevabını buldu. SMS oylarına göre en az oyu alan ve adadan ayrılan isin Gönüllüler takımından Gizem Memiç oldu. Memiç, elenir elenmez takım arkadaşı Damla hakkında iddiaları açıklamar yaptı.

Gönüllüler takımından kim elenir sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Gizem Memiç bu soruya; 'Benden sonra eleme potasına İbrahim ve Damla girer, Efecan ve Semih çok iyi iki arkadaş' dedi.

İşte elenen isim Gizem Memiç'in açıklamasından çarpıcı başlıklar...

Beni yazmalarındaki asıl sebep yazacak kimsenin kalmamasıydı. 2 kız potaya oturacaktı kesindi.

ELENMEYİ HAKEDEN KİŞİ DAMLA'YDI!

Karakter olarak gitmeyi hakeden biri vardı o da Damla'yla. Performansa göre ise İbrahim gitmeyi hakediyordu. Ada hayatında Damla'dan daha iyidim. Damla genelde şikayet eden, aç olan ve iş yapmkatan kaçan bir yarışmacıydı. Hala da öyledir. Damlanın oyunlardaki perfomanı benden daha iyiydi, evet. Sporla uğraşan biri. Ama beceri ksımlarında çok başarılı değildi.

BİZİM TAKIMDA LİDER YOKTU

Bizim takımda lider olamadı bu yaşlarımızın eşit olmasından kaynaklanıyordu. İlk birkaç hafta İbrahim lider gibi davranıyordu ama sonradan farketti ve kendini geri çekti.

Biz oyunu kuralına göre oynadık birbirini seven 5'li olarak kaldık ama birbirimizi söylemek zorundaydık. Bunlar yaşamamız gereken şeylerdi. Bu hafta ben çıktım, haftaya biri çıkacak. Artık beşimizen birinin gitmesi gerekiyordu.

BENDEN SONRA DAMLA VE İBRAHİM...

Benden sonra giden isim Damla ya da İbrahim olur. Efecan ve Serkay başından beri iyi geçinen iki arkadaş. Final ikisinin de hakkı ikisi de çok iyi yarışıyor. Semih bizim adaydayken çok sorunlar yaşadık. Semih'in hiç bir şey yapmamsı arayı açtı. Ama o tartışmadan sonra Semih gerçek yüzünü gösterdi.

GİZEM MEMİÇ SURVİVOR'DAN BÖYLE ELENDİ

Survivor'da 24 Mayıs 2016 eleme gecesinde 4 isim için SMS oylaması yapıldı. Eleme adayları ünlüler takımından Avatar Atakan ile Yunus Günçe, gönüllülerden ise Damla Can ile Gizem Memiç'ti. 

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre bu 4 isimden elenen Gizem Memiç oldu.

Gizem Memiç ismini duyunca şoka girdi ve bir süre konuşamadı. Yunus Günce rahat bir nefes alırken istastiksel olarak gönüllüler takımının en önemli ismi elenmiş oldu.

Gizem Memiç vedasında "Gerçekten zormuş. Burda çok şey öğrendim. Sabır göstermeyi öğrendim. Elimden geleni yaptım. Yarışlarda savaştım hiç pes etmedim. Kendimle gurur duydum mutlu oldum. Başarılı bir Survivor geçirdim" dedi.

Acun Ilıcalı ise 'Hareketlerin ve tavırlarınla örnek olacak yarışmacılardan oldun. Bence Survivor'ın kazananlarından biri oldun." diyerek övgü dolu sözler söyledi.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI 24 MAYIS 2016

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

 - Damla Can                                                                                                - Avatar Atakan
 - Yunus Günçe
 - Gizem Memiç