BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.456,65
HABER /  MAGAZİN

Git evine çocuğuna bak

Günay Restaurant'ta sahneye Gülben Ergen'le birlikte çıkan Armağan Çağlayan, partnerini üzdü.

Abone ol

Günay Restaurant'ta sahneye Gülben Ergen'le birlikte çıkan Armağan Çağlayan, partnerini şok edecek sözler söyledi...

Anne olduktan sonra bir süre sahnelere ara veren, geçtiğimiz günlerde de Kıbrıs'ta sevenleriyle buluşan Gülben Ergen, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahneye çıktı. Ergen'e sahnede eşlik eden Armağan Çağlayan, "Senin paraya mı ihtiyacın var, git evine çocuğuna bak" dedi.

Uzun bir aradan sonra İstanbul Şişli'deki Günay Restoran'da sahneye çıkan Gülben Ergen, mekanı tıklım tıklım dolduran kalabalığı söylediği şarkılarla coşturdu. Ergen'e sahnede, tek kişilik gösterisinde, "Gülben'in doğumuna bir tek BM Genel Sekreteri girmedi" diyen Armağan Çağlayan eşlik etti. Armağan Çağlayan'ın 15 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen Ergen, "Sahnede yapılan iş şovdur. Jüri üyesi olmasının haricinde tek başına güzel gösteriler yapıyor" dedi. Çağlayan ise Ergen ile bir ara görüşmediklerini ancak Ergen'le hiçbir zaman dargın olmadıklarının altını çizdi.

"Herkes burada bir tek BM Genel Sekreteri yok" diyerek Ergen'e takılan Armağan Çağlayan, sahnedeki şovunda da espirileriyle davetlileri kahkalara boğdu. Bayhan'ın "Öyle Deli Gibi Esme" şarkısını seslendirerek sahneye çıkan Çağlayan, "Daha 40'ın dolmadan lohusa lohusa sahneye çıkıyorsun. Senin paraya mı ihtiyacın var, git evine çocuğuna bak" diyerek Ergen'e takıldı. Ergen de bunun üzerine, "Bu benim işim. Sen kendine bak. Sen Günay'da ilk kez çıkıyorsun galiba” diyerek Armağan'a cevap verdi.