BIST 10.345
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.463,44
HABER /  POLİTİKA

Ağardan 15 günde bitiririz sözü

Kapkaç, gasp ve hırsızlık büyükşehirde yaşayanların kabusu. Ağar, bu sorunu 15 günde bitirme sözü verdi.

Abone ol

DYP ve Anavatan Demokrat Parti adı altında birleşti. Yeni partinin Genel Başkanı Mehmet Ağar, ilk röportajını Hürriyet ile yaptı. Mehmet Ağar rahmetli Celal Bayar’ın evi olan Bayar Köşkü’nde, Cüneyt Ülsever'e konuştu.

Ağar'ın en büyük sözü gasp ve kapkaç alanında oldu. Ağar, sokaklarda güvenliği  15 gün içinde sağlayacağını iddia etti. İşte Ağar'ın bu alandaki iddialı sözleri:

"22 Temmuz’dan sonra iktidar nasip olduğunda, 15 gün sonra hanımefendilerimiz, insanlarımız rahat edecektir. Meseleyi biliyoruz, kavrıyoruz ve burada ihtiyaç olan siyasi iradeyi koymakta hiçbir zorluğumuz olmayacaktır. Türkiye’de demokrasinin değerlerini, hukukun değerlerini, güvenliğin değerlerini biliyoruz. Bütün bu üç kavramı bir arada uyum içerisinde yönetebilecek tecrübeye sahibiz. Biz büyük bir çoğunluğun oyunu alarak bize oy vermeyenlerin de huzurunu sağlayacak adaletli bir düzeni mutlaka Türkiye’de tesis edeceğiz. Türkiye bu gerilimlerle yola devam edemez. Siyaset gerilim üretemez. Siyaset husumet üretemez. Siyasi rakiplerimizle medeni bir üslup içinde, medeni bir rekabet içerisinde olacağız.!