BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Giresun hava durumu 18 şubat okullar tatil mi?

Giresun'da kar yağışı bastırdı yeni hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar daha da düşecek. Bugün Giresun'da okullar tatil peki yarın 19 şubat okullar tatil mi, valilik kararı

Abone ol

GİRESUN'da kar yağışı bastırdı, sıcaklıklar düşecek. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı devam edecek. Giresun'da bugün okullar tatil edildi. Peki yarın 19 şubat perşembe günü okullar tatil mi? Gözler valilik kararlarında...

Giresun'da, kar yağışı dolayısıyla bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bugün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yağlıdere ve Bulancak ilçelerinde köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için bugün eğitime ara verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-18-at-9.50.56-am.png

KAR KALINLIĞI 30 CM'Yİ GEÇTİ

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sürerken, Çatalca ve Hadımköy'de kar kalınlığı 20 santimetre ölçüldü. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 17.00 itibarıyla kar yüksekliği Çatalca ve Hadımköy'de 20, Arnavutköy'de 15, Beylikdüzü, Başakşehir ve Esenyurt'da 10 santimetreye ulaştı. 

Kar kalınlığı Kavacık, Kandilli ve Sarıyer'de 8, Beykoz, Aydos, Ümraniye, Çekmeköy ve Zekeriyaköy'de 5, Bağcılar, Başakşehir, Silivri ve Maslak'ta 3, Fatih, Şile, Yakacık ve Bakırköy'de 2, Kartal ve Pendik'te 1 santimetreye yükseldi.

BOLU'DA HAYAT DURDU!

Bolu'da kar yağışı, günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiliyor. 

Kent merkezinde sabah başlayan yağış nedeniyle kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. İş yerlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, buzlanmanın da etkisiyle yürümekte güçlük çekti.

kiş4.jpg

Yağış nedeniyle ulaşımda da zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Sürücüler, yağış dolayısıyla trafikte yavaş seyrediyor.