BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

Gezi polislerinin bu kaydı dillerde

Gezi Parkı'nda görev yapan polisler samimiyetle içlerini döktüler. Gezi'deki görevleri için de "destan değil rezillik' yorumunu yaptılar.

Abone ol

İNTERNETHABER - Gezi Parkı'nda günlerce olaylara müdahale eden polisler yüzlerini kapatıp konuştular. Sosyal medyada bu samimi açıklamalar konuşuluyor.

Gezi olaylarında günlerce son kullanma tarihi gelmiş yiyeceklerle görev yaptıklarını anlatan polisler, Başbakan Erdoğan'ın 'destan yazdılar' iltifatı için şöyle diyorlar;

-"Destan yazdı onure edici bir söz ama çalıştığımız şartlar düşününce destan değil rezillik destanıdır bu aslında..."

TUVALET SIRASINDA BEKLEDİK

Bin polisin 2 tuvalet ile meydanda idare etmek durumunda kaldığını aktaran polisler, "1 saat tuvalet sırasında bekledik. Evimize gidemedik. Son günü gelmiş yiyecekler yedik." diyerek çektikleri sıkıntıları anlatıyorlar.

POLİSLER SOKAKTA YATIRILDI

Polisin 'Şu an olağanüstü durum var, başınızın çaresine bakın" denilerek Taksim'e bırakıldığını aktaran polisler, "Siz sağlıklı dinlenemez, sağlıklı uyumazsanız, sağlıklı düşünümezsiniz. Dışardaki illerden binlerce polis getirildi sokaklarda yatırıldı. Başlarındaki amirleri polis evlerinde yattı. " iddiasında bulundular

TALİMATLAR KAYDEDİLMEYEN KANALDAN

Amirlerinin polise kaydedilmeyen tek kanal olan 9.kanaldan emirler verdiğini aktaran polisler, "Niye? Kendi üzerinden sorumluluğu atabilmek için. Bu sefer TOMA müdahale ettiği zaman sana bu emri kim verdi? Ben emri vermedim deyince kaderinizle başbaşa kalıyorsunuz." diye anlattılar.

İŞTE POLİSLERİN ANLATTIKLARI;