BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  DÜNYA

Gezi Parkı eylemcilerine polis müdahalesi

Ankara’da, "Gezi Parkı" olaylarını protesto etmek için yolu trafiğe kapatan gruba, polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında TOMA’nın ö...

Abone ol

Ankara’da, "Gezi Parkı" olaylarını protesto etmek için yolu trafiğe kapatan gruba, polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında TOMA’nın önüne yatan bazı eylemciler, çevik kuvvet polisleri tarafından yoldan kaldırıldı.
"Gezi Parkı" olaylarını protesto etmek isteyen eylemciler, Kennedy Caddesi üzerinde toplandı. Burada bir süre bekleyen grup, yolu trafiğe kapatarak polise şişe fırlattı. Polis ekipleri, yolu trafiğe kapatan gruba dağılmaları yönünde uyarı anonsları yaptı. Polis, uyarı anonslarına yanıt vermeyen gruba tazyikli suyla müdahale etti. Kısa süren müdahalenin ardından grup, ara sokaklara dağıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için akreplerin ara sokaklarda bir süre devriye attığı görüldü.
Öte yandan, bazı eylemcilerin TOMA’nın önüne yattı. TOMA’nın önüne yatan göstericileri, çevik kuvvet polisleri yoldan kaldırdı. Bu arada, Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da olay yerine gelerek konuyla ilgili bilgi aldı.
(İHA)