BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gafçı Kemal yine sözünü şaşırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeni bir gafa imza attı.

Abone ol

Bugünkü grup toplantısında Gezi Parkı olayları üzerinden Başbakan 'a yüklenen CHP lideri Kılıçdaroğlu yine çok tartışılacak bir gafa imza attı.

Daha önce Lefter'e kaleci diyen. Rize'nin yerel çalgısı Tulum'u gaydayla karıştıran CHP lideri bu kez de sözleri karıştırdı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, heyacanlı heyecanlı konuşurken kimliği siyaset konusu yapmayız dedi ve büyük bir gafla sözlerine devam etti:

"Allah'tan korkarız kuldan utanmasak bile."

İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri:

AKP'ye oy veren kardeşlerimize merkez sağdaki kardeşlerimze sesleniyorum, bir arada yaşamaya ihtiyacımız var. Yalan söyleyenler ülkelerini felakete sürüklemişlerdir. Elimizi vicdanımıza koyup düşünelim. Artık Türkiye'nin diktatörden kurtulma zamanı gelmiştir. Herkesin siyasi düşüncesine saygı gösteririz. Kimliği siyaset konusu yapmayız. Allah'tan korkarız kuldan utanmasak bile. Hepiniz düşünün, Türkiye'yi huzura kavuşturmamız lazım. Birilerinin gelip bizi kurtarmasını beklemeyelim. Beraber mücadele edeceğiz, aydın onurlu bir Türkiye umuduyla hepinize saygılar sunuyorum.