BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.403,57
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan o sendikacıyı azarladı mı?

Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı olaylarına ilişkin toplantıda bir sendikacıyı azarladığı yönündeki iddiaların perde arkası ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir toplantıda DİSK temsilcisine kızarak 'senin haddine mi bize sosyoloji öğretmek' diyerek toplantıyı terk ettiği yönündeki iddialara Hüseyin Çelik'ten yanıt geldi.

"Başbakan o toplantıyı terk etti."

Çelik, TGRTHaber'de yayınlanan Basın Odası'nda İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın sorularını yanıtladı.

Çelik, Özışık'ın olaylı toplantıya ilişkin sorusu üzerine kapalı kapılar ardından yaşananları anlattı:

ERDOĞAN BİRAZ DAHA SAKİN OLMAZ MI?

Biz hepimiz farklı bir uslüba sahibiz. Cumhurbaşkanı Gül'ün de Sayın Arınç'ın da Sayın Erdoğan'ın da farklı bir hitabet tarzı ve üslubu vardır.

Sendikacı bayan olayına gelince, Taksim Gezi Parkı olaylarına katılanlarda davetli olmamalarına karşın geldi. Misafir ettik. Gözlemci olarak toplantıya katılmak istediler. Kabul ettik. 4 saat boyunca konuştuk. İnsanlar yaşadıklarını anlattılar. Son derece nezih bir üslupla meseleyi anlattılar. Bizlerin müzakereler katkısı oldu. 4 saatin sonunda benim yaptığım basın toplantısında söylediklerim çerçevesinde mutabık kaldık.

Bunun sonunda söz istemeden, gözlemci olarak katılan sendikacı bayan ayağa kalkarak,"Sizin çıkıp Taksim parktır, park olarak olarak kalacaktır" demeniz lazım dedi. Bu dikta ettirir gibi tavrı nedeniyle, toplantı bitmişti, Başbakan da oradan ayrıldı.

RÜSTEM KADIN MI ERKEK Mİ?

Daha sonra orada ben bu bayana şunu söyledim. Meddah 3 gün 3 gece boyunca Zaloğlu Rüstem'in kahramanlıklarını anlatır. Meddah sonunda der ki, ben her şeyi anladım, ama bu Zaloğlu Rüstem kadın mıydı erkek miydi? Bu ona benziyor. 4 saat konuşulandan hiçbir şey anlamamışsınız.