BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Çelik’ten sosyal medya açıklaması<br/><br/>Ankara - AK Parti Genel Başkan Yard...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Çelik’ten sosyal medya açıklaması

Ankara - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TGRT Haber’de katıldığı programda, sosyal medyayla ilgili yeni bir düzenleme yapılacağı iddialarını yanıtladı. (Kimse bizden sürpriz filan da beklemesin, yasaklama da beklemesin. Medeni ülkelerde bu iş nasıl kayıt altındaysa öyle olacak)



TFF’den flaş karar

İstanbul - Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig için yabancı oyuncu sınırını açıkladı. Kulüpler, 2013-2014 sezonunda kadrolarında en fazla 10, 18 kişilik maç kadrolarında ise en fazla 6 yabancı oyuncu bulundurabilecek.



Erdoğan, Haniye ve Meşal’i kabul etti

Ankara - Başbakan Erdoğan’ın, Filistin Gazze Hükümeti Başbakanı Haniye ile Hamas’ın Siyasi Büro Şefi Meşal ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2,5 saat sürdü.



Havaalanında skandal görüntüler

Pekin - Çin’de bir kargo uçağına yükleme yapıldığı sırada çekilen bu görüntüler, büyük tepki topladı. Görüntülerde, görevlinin paketleri taşıma bandına adeta fırlattığı görülüyor. Paketlerin bazıları yere düşerken, zarar görüp görmedikleri ise bilinmiyor.

(İHA)