BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  SPOR

Gerets ne kadar alacak?

Gerets'le imzalanan 1 yıllık sözleşmenin detayları ortaya çıktı. Cimbom'un kasasından ne kadar çıkacak?

Abone ol

Galatasaray yönetimi, Belçikalı hocanın sözleşmesini 1 yıl uzatırken, alacağı ücreti de 200 bin euro zamla 1 milyon 400 bin euroya çıkardı. Yeni mukaveleye göre Gerets tüm özel masraflarını kendisi karşılayacak

Başkanı Özhan Canaydın ile Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Eric Gerets'le salı gecesi Florya'da imzaladıkları 1 yıllık sözleşmenin detayları ortaya çıktı. Yöneticiler, ortaya atılan iddialara anlam veremediklerini belirterek, 2+1 yıllık eski sözleşmedeki opsiyonu kullanarak, Gerets'le 1 senelik mukavele yenilendiğini tekrarladı.

Florya'da Başkan Canaydın, Polat ve yönetici Mehmet Helvacı'nın katıldığı toplantıda imzalanan sözleşmeyle Eric Gerets'in 1 milyon 200 bin euro olan yıllık ücreti, 200 bin euro zamla 1 milyon 400 bin euroya çıkarıldı. Ancak buna karşılık tecrübeli hocadan, iki yıldır kulübe fatura ettiği, Belçika'ya gidiş dönüş uçak biletleri, ev kirası, özel araç gibi masrafları karşılaması istendi.

Tazminat maddesi var
Eski sözleşmedeki tazminat maddesinin mukaveleye de yazıldığı ve buna göre yönetimin, Gerets'i göndermesi halinde yıllık ücretini tazminat olarak ödemek zorunda kalacağı öğrenildi.

Florya'ya salı gecesi giderek toplantıya katılan Gerets'in menajeri Harun Aslan, Başkan Özhan Canaydın ve Belçikalı hocanın sözleşmeye imza attıklarını söyledi.

Aslan, "Öküz altında buzağı arıyorlar. İmza atarken Sayın Canaydın ve Sayın Polat vardı. Böyle şey olur mu? Gerets gibi bir ismi mi kandırıyorlar? Opsiyonu kullandık ve imzalar atıldı. Yani her şey resmi" açıklamasını yaptı