BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,72
ALTIN 2.400,27
HABER /  SPOR

Gerets gitmeyi düşünmüyor

Gerets, teknik direktör haberlerinin kaynaklarının açıklanması halinde ciddi cevaplar verebileceğini ifade etti.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, son dönemde basında sık çıkmaya başlayan Galatasaray'da teknik direktör arayışı haberlerinin sorulması üzerine, bu haberlerin kaynaklarının açıklanması halinde ciddi cevaplar verebileceğini ifade etti.

Basın mensuplarına yönelik olarak, ''Bunları söyleyen yönetimden biri mi?'' sorusunu yönelten Erik Gerets, yönetimin içinden bu tür haberlerin geldiğinin ve bir yalanlamanın da yapılmadığının söylenmesi üzerine de şunları söyledi:

''Yönetimden birinin bu haberlere 'yanlış' demesi gerekmez. Burada benim ne iş yaptığım ortada. Elde ettiğim başarılar ortada. İki de bir birinin gelip bana, 'Aferin' demesi gerekmez. Benim mevcut mukavelem devam ediyor önümüzdeki yıl için. Mukavelemi yerine getirmekte arzulu ve kararlıyım. Başka niyetler varsa, kişiler çıkıp bunları bana direkt söylemeliler. Bunu söyleyecek kişi de
başkandır. Başkan bana böyle bir şey söylemediği sürece bu haberleri değerli kabul etmiyorum. Huzur verici bir durumda böyle haberlerin hergün çıkması tabii ki huzur vermiyor. Her gün başka isim gazetelerde okuduğumuzda da şampanya patlatmıyorum. İşimizin başındayız ve devam ediyoruz. Eğer yönetim içinden böyle söylendiyse de nedenini araştırırım.''

Kritik Fenerbahçe maçı öncesi bu tür haberlerin artmasının kendisini nasıl etkilediğiyle ilgi de Gerets, ''Bu konular beni hırslandırıyor ve adrenalimi yükseltiyor. Biz Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz. Şansın da bizim yanımızda olmasını ve son dakika golü görmemeyi istiyoruz'' ifadelerini kullandı.