BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a ne oldu yeni gelişme!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar kurtarıldı. Hulusi Akar Genelkurmay'da sanılıyordu ancak Akıncılar Hava üssünde çıktı. Son dakika haberleri.

Abone ol

ANKARA'daki darbe girişiminde FETÖ grubu ilk olarak Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı hedef aldı.

Genelkurmay Başkanlığının etrafı sarıldı ve uzun saatler boyunca Orgeneral Hulusi Akar'dan bir haber alınamadı.

08.25HULUSİ AKAR BULUNDU OPERASYON YAPILDI

 Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yeri tespit edildi. Akıncılar Hava Üssü'nde olduğu anlaşılınca operasyon yapıldı.

Gelen son dakika haberine göre Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar kurtarıldı. Orgeneral Hulusi Akar özel bir yere götürüldü. Bu durumda Genelkurmay Başkanlığı yeniden Hulusi Akar'a döndü.

Hulusi Akar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AKINCILAR HAVA ÜSSÜ

Akıncılar Hava Üssü darbecilerin havadaki hakimiyetlerinin üssü konumundaydı. Üssü tamamen darbeciler kontrol ediyordu. Gece boyu Ankara'yı bombalayan uçaklar burdan kalkıp yakıt ikmalini de ordan yapmıştı.

GENELKURMAY'DAN ALMIŞLAR

Darbeciler Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı Genelkurmay Başkanlığından silah zoruyla Akıncılar Üssüne götürmüşler. Gece boyunca da Hulusi Akar'ı burada tuttular.

NE OLDUĞU MUAMMAYDI?

Gecenin ilerleyen saatlerinde Anadolu Ajansı Genelkurmay Başkanı Akar'ın darbeciler tarafından alıkonulduğunu duyurulmuştu. Sonrasında bu haberler 'kara propaganda olarak' yorumlanmıştı.

Sabah günün ilk saatlerinde Hulusi Akar'ın akibeti konusunda endişe yaratan bir atama haberi gelmiş ve  Erdoğan 1. Ordu komutanını vekaleten Genelkurmay Başkanı olarak atamıştı.