BIST 10.627
DOLAR 32,18
EURO 34,91
ALTIN 2.426,61
HABER /  EKONOMİ

Gençlere faizsiz finans desteği

Finansbank, 18-25 yaş arası tüm gençleri kapsayan gençlik programı "GO"nun ilk ürünü CardFinans GO hizmete girdi.

Abone ol

Finansbank, 18-25 yaş arası tüm gençleri kapsayan gençlik programı "GO"nun ilk ürünü, ''CardFinans GO'' ile gençlere faizsiz finansal destek sağlıyor.

Finansbanktan yapılan yazılı açıklamada, gençlerin, CardFinans GO ile 200 YTL'ye kadar faizsiz alışveriş ve nakit avans imkanına sahip oldukları belirtildi.

Finansbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Temel Güzeloğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye nüfusunun yüzde 53'ünü gençlerin oluşturduğuna dikkat çekerek, gençlere yönelik hizmetleri geliştireceklerini belirtti.

Güzeloğlu, CardFinans Go ile amaçlarının, gençlerin harcamalarını rahatlatmak ve isteklerine daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak olduğunu belirterek, ''İlerleyen zamanlarda gençlere daha farklı finansal ürünler de sunacağız" dedi.

Verilen bilgiye göre, CardFinans GO sahipleri, ekstre döneminde ister harcama yapsın, ister kartından nakit avans çeksin, minimum ödeme tutarını ödediği takdirde, geri kalan tutarın 200 YTL'ye kadar olan kısmı için herhangi bir faiz işletimi yapılmıyor. Ayrıca CardFinans GO ile gençler tüm anlaşmalı mağazalarda yapacakları taksitli alışverişlerinde (artı 2 taksit) imkanından faydalanıyor.