BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gençlerbirliği seri peşinde

Bülent Korkmaz, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Abone ol

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligde bu hafta yapacakları Gaziantepspor maçında kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Korkmaz, tesislerde düzenlediği haftalık basın toplantısında, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı antrenmanlarla ve hazırlık maçlarıyla iyi değerlendirdiklerini belirterek, ''Takımım istediğim performans düzeyine giderek yaklaşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Her maç gibi bu karşılaşma da çok önemli'' dedi.

İki teknik adamın da birbirlerini tanımasının kendisi için handikap oluşturmadığını ifade eden Korkmaz, ''Zor maç olacağı belli. Mücadelenin üst düzey olacak ama biz kazanıp bir seriye başlamalıyız. Sonucu futbolcular belirleyecek. Rakibimiz çok koşan ve basan bir takım. Ancak bütün futbolcularıma güveniyorum'' diye konuştu.

Korkmaz, milli takım futbolcularının alacağı primle ilgili bir soruya ise, ''Öncelikle Fatih Terim ve milli takım oyuncularını kutluyorum. Bize büyük bir coşku yaşattılar. Bizim şampiyonaya gitmemiz sadece sportif anlamda değil her anlamda çok önemli. Prim, bizim dönemimizde de vardı. Milli takım oyuncularının primi hak ettiğini düşünüyorum. Ayrıca tanıdığım çok sayıda oyuncu var ki ihtiyacı olan insanlara ya da kurumlara yardım ediyorlar'' yanıtını verdi.