BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Avşardan Gökçeke şefkat

Programına konuk ettiği siyasilere zor sorular yönelten Avşar kızı bu kez farklıydı.

Abone ol Hülya Avşar, programına konuk ettiği Çankaya Belediyesi’ne aday olan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e büyük bir şevkatle davrandı. Aynı Avşar, programına konuk ettiği diğer siyasilere sert sorular sormuştu.

Hülya Avşar, Türkmax’taki ’Hülya Avşar Stüdyosu’ programına konuk ettiği isimleri hep sıkıştırır ve onları kızdırmayı bile göze alarak sert sorular yöneltirdi.

Ancak Hülya Avşar, dün akşam Osman Gökçek’i ağırladığı programında oldukça şevkatliydi. Avşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e hep pozitif sorular sordu.

Avşar’ın Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk’le yaptığı programı izleyenler, Osman Gökçek’le yaptığı röportajı hayretle takip etti.

İki program arasında Avşar’da gözlenen değişiklikler şöyleydi.

1-Yaşar Nuri Öztürk’e hep negatif sorular sordu, Osman Gökçek’e pozitif sorular sordu.

2-Yaşar Nuri Öztürk’ü yorumlarıyla kızdırdı. Osman Gökçek’in sözlerinin çoğunu dinledi ve fazlaca yorum yapmamaya dikkat etti.

3-Yaşar Nuri Öztürk’ün sözlerinde tezatlıklar aradı. Osman Gökçek’in sözlerinde pozitif detaylar aradı.

4-Yaşar Nuri Öztürk’e sorduğu bir sorunun tam yanıtını almadan başka sorular yönelterek kendisini ifade etmesine fazlaca fırsat tanımadı ve bu nedenle de Öztürk’ten sıkça uyarı aldı. Osman Gökçek’in konuşmalarında ise kendisini ifade edebileceği uzunca süreyi ona tanıdı ve araya girmeyerek sözünün bitmesini bekledi.

5-Yaşar Nuri Öztürk’ün AK Parti’yi eleştirdiği noktalarda karşı tezler sunarak AKP’nin icraatlarından örnekler sundu. Osman Gökçek’in Çankaya Belediye Başkanı aleyhine söylediği sözlere karşı belediyenin yaptığı icraatlarla ilgili hiçbir bilgi sunmadı. İzleyenler Osman Gökçek’in sözlerinden ’Çankaya Belediyesi hiçbir iş yapmadığı’ sonucunu çıkarttı.
(televizyongazetesi)