BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.388,77
HABER /  GÜNCEL

Genç kızı önce sözlü taciz etti sonra...

ESKİŞEHİR'de arkadaşlarıyla bir barda eğlendikten sonra sabaha karşı yürüyerek evine gitmekte olan üniversite öğrencisi öyle bir tacize uğradı ki...

Abone ol

ESKİŞEHİR'de arkadaşlarıyla bir barda eğlendikten sonra sabaha karşı yürüyerek evine gitmekte olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Ö.T.'ye otomobille yaklaşıp önce sözlü olarak tacizde bulunduğu, daha sonra da araçtan inerek cinsel organını gösterdiği öne sürülen apartman kapıcısı 30 yaşındaki Y.B., polis tarafından gözaltına alındı.

Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bugün saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, 19 yaşındaki M.S. ile birlikte 26 FU 490 plakalı otomobille gezen, apartmanda kapıcılık yaptığı belirtilen Y.B., yürüyerek evine gitmekte olan Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ö.T.'ye önce sözle cinsel tacizde bulundu. Genç kızın oturduğu apartmana doğru hızla gitmesi üzerine araçtan inen Y.B., apartman kapısını açmaya çalışan Ö.T.'ye cinsel organını gösterdi. Kızın bağırması üzerine Y.B. otomobile binerek kaçtı.

Ö.T., 155 Polis İmdat hattını arayarak olayı ihbar etti. İhbar üzerine polisler, Y.B. ve yanında bulunan M.S.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.S., polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, Y.B. ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.