BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,87
ALTIN 2.391,02
HABER /  GÜNCEL

Genç kızı havada yakaladılar

İki güvenlik görevlisi ikinci kata çıkan genç kızın halinden şüphelendiler. Onların bu dikkati belki de bir hayat kurtardı.

Abone ol

Antalya'da intihar için Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin içerisine girip ikinci kata çıkan 17 yaşındaki G.B. adlı kızı gören özel güvenlik görevlileri hemen alt kata inerek olası bir atlama durumunda beklemeye başladı. Saniyeler sonra kendisini boşluğa bırakan genç kız ve onu tutan güvenlik görevlileri hafif yaralandı.

Olay dün saat 16.00 sıralarında Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen G.B. intihar etmek için terminalin içinden ikinci kata çıktı. Bu sırada durumu farkeden güvenlik görevlileri Mehmet Bekar, Aslıhan Cantürk ve Dilek Silme, merdivenlerin altında bekleyerek G.B.'nin atlaması durumunda aşağıda hazır beklemeye başladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldığı sırada genç kız kendini ikinci kattan aşağıya attı. Bu sırada aşağıda bekleyen güvenlik görevlileri G.B.'yi tutmayı başardı. G.B. kendisini yakalayan görevlilerle birlikte beton zemine düştü.

Kısa sürede terminale gelen sağlık görevlileri, güvenlikçiler ve G.B.'yi ambulansa alarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ayakta tedavi edilen güvenlikçiler taburcu edilirken hafif yaralı G.B. ise tedavisi devam ederken hastaneden kaçtı.