BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç Bakkartlılar Kapadokya'daydı

Bakırköy Belediyesi'nin Genç Bakkart Projesi'ne üye gençler ücretsiz olarak hafta sonu Kapadokya'yı gezdiler.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi'nce uygulanmaya konulan Genç Bakkart Projesi kapasında , Bakkartlı 18-25 yaş arası gençler hafta sonunu Kapadokya gezisinde geçirdiler.

 

Genç Bakkart Projesi ile 18-25 yaş arası gençlerin dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarında  gençlerin mevcut potansiyel güçlerini açığa çıkararak bütün yönleriyle gelişimlerini sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçladıklarını söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Bunun için de 18-25 yaş grubu Bakırköylü gençlerimizin katılabileceği çeşitli sosyal ve kültürel projeleri ,ücretsiz sağlık ve eğitim imkanlarını Genç Bakkart ile gerçekleştireceğiz. Kapadokya Gezisini de bu amaçla gerçekleştirdik”dedi.

 

Gençlerin gezideki mutluluğunun  gözlerinden okunduğunu ifade eden Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan da,”Genç Bakkart sahibi gençlerimiz belki de hayatlarında ilk kez ailelerinden ayrı bir geziye katıldılar. Başlangıçta biraz tedirginlikleri  olsa da gezi boyunca  ambulansın bile eşlik ederek en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü görünce gezi sonunda hepsinin geziye katılmış olmaktan duydukları memnuniyeti gözlerinden okuyabiliyoruz.Gezimiz tamamen ücretsiz gerçekleşti." diye konuştu.

 

Nereleri gezdiler?

 

Gençler gezide Güvercinlik Tepesi, Uçhisar Kale Altı, Esentepe, Avanos Çömlek Atölyesi,Çavuşini, Paşabağlar, Derbent Vadisi,Ürgüp Üçgüzeller ve  Şarap Mahsenlerini gezdiler.