BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ünlü marka Kapadokya'da çekim yaptı

Dünyaca ünlü kot pantolon firması Colin's, Kapadokya'da İngiliz modellerle reklam filmi çekti.

Abone ol

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesindeki yörede yaşayan Ortodoks Rum'lar tarafından yapılan Constantin-Eleni Kilisesi'nde gerçekleştirilen Colin's'ın kot pantolon tanıtım filmi Türk ve İngiliz yapımı olarak gerçekleştirildi.

3 kıtada, 32 ülkede ve 145 şehir'de 558 mağazası ile tüketicilere birbirinden şık ürünler sunan Colın's firmasının reklam filminin yapımcılığını Alex Sutherland üstlenirken, yönetmenliğini ise Andrew Gunn yapıyor.
Görüntü yönetmenliğini Demir Karpal Polat'ın yaptığı tanıtım filminde İngiltere'nın Ünlü Oyuncu ve Modellerinden Cassandra Dell, ikiz kardeşler Edwar Saxby ve Tnathan Saxby rol aldı.

Tanıtım filminin yönetmeni Andrew Gunn, Kapadokya bölgesinin doğal güzelliğinin kendilerini etkilediğini belirterek, filmin 8 Ekim 2010 günü reklam kuşaklarında yer almaya başlayacağını söyledi.

Mustafapaşa Belde Belediye Başkanı Levent Ak, Kapadokya bölgesinin yüzyıllar boyunca farklı din, dil ve kültüre sahip kendine özgü doğal ve tarihsel değerlere sahip uygarlıklara ev sahipliği yapmış, inanç ve hoşgörü merkezi Kapadokya bölgesinin tanıtımına yönelik belgesel ve konulu filmlere her türlü desteği yaparak ev sahipliğinde bulunmanın kendileri için mutluluk verdiğini söyledi.