BIST 10.343
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.457,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ağrı teniste zirveye oynuyor

Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Ağrı'da artan spor yatırımlarının başarılı tenisçilerin yetişmesine fırsat tanıdığını söyledi.

Abone ol

Tenis Federasyonu Başkanvekili Cengiz Durmuş, Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Özel bir kafeteryada basın mensupları ile birlikte yemek yiyen Cengiz Durmuş, daha sonra Tenis Federasyonu tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ağrı'da tenis sporunun hızla geliştiğini belirten Durmuş, "Ağrı'da tenis sporu çok güzel yerlere gidiyor. Bu yıl Ağrı 2. ligde mücadele edecek. Tenis sporunun burada gelişmesi için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Ağrı'da iyi sporcular yetişmeye devam ediyor" dedi.

Yatırımlar boş değil

Ağrı'da tenis kulübünün başarılı bir şekilde çalıştığına vurgu yapan Cengiz Durmuş, "Yaptığımız tesisler şu anda sporcuların hizmetinde. Bu yapılan yatırımların boş olmadığını gösteriyor. İlerleyen günlerde ve yıllarda Ağrı'da çok başarılı tenisçilerin çıkacağını umuyorum" ifadelerini kullandı. Ağrı'da tenis sporunun gelişmesine katkılarından dolayı Başkanvekili Cengiz Durmuş'a teşekkür eden Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çelik, 2. ligde Ağrı'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.