BIST 10.742
DOLAR 32,24
EURO 34,95
ALTIN 2.425,96
HABER /  GÜNCEL

Gelinin atı çıldırınca

Evlilik töreni için at arabasıyla kiliseye gitmek istedi ama at yüzünden ölümden beter anlar yaşadı

Abone ol

İNTERNETHABER

Evlilik töreni için yanında babasıyla, bir at arabası eşliğinde kiliseye gidiyordu. Ancak ne olduysa, at birden canavara dönüştü ve bir trajedinin eşiğinden dönüldü.

Atın birden bire gemlerinden kurtulmaya çalışması ile sarsılan arabada ölümle burun buruna gelen baba-kızın yaşadığı dakikalar ölümden beter.

Hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki Sophie Clarke'ın bilinci yerinde değildi, ancak babası ve görgü tanıklarının anlattıkları kazanın ucuz atlatıldığını gösteriyor.
Atın şaha kalmasıyla sarsılan arabanın sürücüsü ve yamağı arabadan düşüyorlar. Sürücüsüz kalan at daha da öfkelenip hızla bir arabaya çarpıyor ve arabanın arka camını tuzla buz ediyor. Çarpmanın etkisiyle at arabasından düşen gelin bir eli arabada bir eli boşlukta arabanın tekerleğinin yanı sıra trafikte sürükleniyor.

Gelinin babası Bob Clarke, kızını arabaya geri çekiyor ama at durmak bilmiyor. Trafiğin içinde hızla ilerleyen atın başka bir çarpışma daha yaşatacağını anlayan  baba önce kızını atıyor arabadan sonra kendisi atlıyor. Saatte 35 km hızla gittiği söylenen at arabasından düşen gelin bilincini yitiriyor.

Kaza sırasında kilisede gelinin gelmesini bekleyen damat ise olayın şokunu hala üzerinden atabilmiş değil. 'Ben Sophie'yi beklerken bir arkadaşım nefes nefese merdivenleri tırmanıp Sophie çok kötü bir şey oldu diye bağırmaya başladı' diyen damat hala şaşkın.

Hastaneye kaldırılan gelinin bilinci bir süre sonra açıldı ve 'her şey bir yana ama hayatta olduğuma bile inanamıyorum' şeklinde konuştu. Düğünlerini üç yıldır planladıklarını söyleyen gelin ve damat, böylesi bir olay trajedi ile sonuçlanmadı diye mutlular.