BIST 9.884
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,41
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta sonuçları Kübra'nın işi çok zor

Gelinim Mutfakta'da bugün yani 7 Şubat Perşembe günü ekran gelen bölümde Kübra 11 puan toplayarak elenmeye en yakın isim olurken Sina ise 15 puanla çeyrek altını yakasına asmayı başardı.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 47. haftanın dördüncü günü tamamlandı. 7 Şubat Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 7 Şubat Gün Birincisi: Haftanın dördüncü gününde Ezgi 15  puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Gülcan 14, Sina 12, Kübra ise 11 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Sina: 59
  2. Gülcan: 54
  3. Ezgi: 44
  4. Kübra: 39

Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı Kübra'dan kritik puan

Gelinim Mutfakta Kübra Kimdir? 4 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Kübra Baysal dahil edildi. Yarışmaya kaynanasının isteğiyle katılan Kübra, aslen Erzurumlu. 4,5 yıllık evli olan yarışmacının 3,5 ve 2,5 yaşında iki kızı var.

Gelinim Mutfakta Nurten Kimdir? Kübra Baysal'ın kaynanası Nurten Hanım ise emekli öğretmen. Aslen Rizeli olan Nurten Hanım, gelininin elinin lezzetine güveniyor. 

Gelinim Mutfakta 46. Hafta Sonuçları: 1 Şubat Cuma günü ekrana gelen 46. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 5 altın bileziği Gülcan koluna takarken, Gözde ise en düşük puanı toplayarak yarışmaya veda eden isim oldu.