BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  MAGAZİN

Aslı Kızmaz eşi kimdir kitabı olay instagram'da paylaştı

Sosyal medyanın son günlerdeki en samimi en renkli ve en çok konuşulan isimlerinden biri Aslı Kızmaz. Peki son kitabı Benden Ne Olur olay olan Aslı Kızmaz kimdir, ne iş yapıyor, kiminle evli eşi kim ve çocuğu var mı? Oyuncu İlker Kızmaz ile evli olan naz Kızmaz 9 Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunu.

Abone ol

Sosyal medyada çok sık gördüğümüz isimlerden biri de son günlerde Aslı Kızmaz oldu. Hamilelik videoları ile tanınan ve kısa sürede takipçi sayısını arttırarak youtube'da özgün içerik üreten Aslı Kızmaz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve kiminle evli?

ASLI KIZMAZ KİMDİR: . Aslı Kızmaz Instagram'da tam bir fenomen. 1983 doğumlu Aslı Kızmaz, medya sektöründe çalışıyor.

Dijital Medya, Reklam Pazarlama gibi sektörlerde çalışmış olan Aslı Kızmaz, şu anda da ünlü fenomen Güray Gürsel (Burusvilis) ile birlikte çalıştıkları Burusvilis Company şirketinin kurucu ortaklarından biridir. Oyuncu İlker Kızmaz ile mutlu bir evliliği olan Aslı Kızmaz, Ekim 2016'da Naz adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Hamileliği boyunca yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Aslı Kızmaz, neşeli ve samimi tavırları ile dikkat çekiyor.

Aslı Kızmaz 9 Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunu olup Dudley College'de de 1 yıl boyunca eğitim almış.

Dijital Medya, Reklam Pazarlama gibi sektörlerde çalışmış olan Aslı Kızmaz, şu anda da ünlü fenomen Güray Gürsel (Burusvilis) ile birlikte çalıştıkları Burusvilis Company şirketinin kurucu ortaklarından biridir.

Oyuncu İlker Kızmaz ile mutlu bir evliliği olan Aslı Kızmaz, Ekim 2016'da Naz adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Hamileliği boyunca yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Aslı Kızmaz, neşeli ve samimi tavırları ile dikkat çekiyor.

İlker Kızmaz ile Aslı Kızmaz 4 yıldır evliler.