BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 3 Ekim gün birincisi kim stüdyoda ortalık fena karıştı

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 3 Ekim Çarşamba günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın haftanın üçüncü gününde yaşananlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 3 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Zeytinyağlı Kerevizleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. 

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın üçüncü gününde 18 puan toplayan Başak günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken Ezgi 14, Yasemin 9, Tuğçe ise 7 puan toplayabildi.  

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Başak: 45
  2. Ezgi: 41
  3. Yasemin: 28
  4. Tuğçe: 26

Gelinim Mutfakta Başak Kuvel kimdir Reyhan Hanımla fena tartıştı

Stüdyoda Gergin Anlar: Öte yandan yarışmanın bugünkü bölümüne Başak ile Reyhan Hanım'ın kavgası damga vurdu. Reyhan Hanım, gelini Ezgi'nin yemeğine 5 puan verince Burcu, Ezgi'nin özellikle sinyal vermek amaçlı yemeğini fazla kavurduğunu ve Reyhan Hanımın da bu yüzden gelinine en yüksek puanları verdiğini iddia etti.

Reyhan Hanım Stüdyoyu Terk Etti: Bu suçlamalar karşısında çileden çıkan Reyhan Hanım ile Başak arasında çok büyük tartışma yaşandı. Ardından Reyhan Hanım Başak'a 'Ben seninle yarışmak istemiyorum.' diyerek stüdyoyu terk etti.

Ardından Başak'ın devam eden suçlamaları Yasemin ve Tuğçe'yi de işin içine çekti. Stüdyoda tansiyon giderek yükselince tüm yarışmacılar çok gerildi.

Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN